Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

FIPASEN Harapásgátló Állatkezelő Kesztyű

Harapásgátló munkakesztyű,

FIPASEN harapásálló védőkesztyű hegesztéshez, kertészkedéshez, kutya/macska/madár/kígyó/gyík/teknős kezeléshez, tartós védőkesztyű

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 219 db
Részletek

Termékjellemzők:

  • TARTÓS ÉS BIZTONSÁGOS - A FIPASEN bőr állatkezelő kesztyűk vastagított és puha marhabőrből készülnek, amely szúrás-, vágás-, harapás- és hőállók. Pamut bélése pedig puhaságot, kényelmet és extra hővédelmet biztosít.
  • TÖBB FELHASZNÁLÓ – A FIPASEN állatkezelő kesztyűkkel elkerülheti a macskák, kutyák, patkányok, nyulak, gyíkok, teknősök, pókok harapását vagy karmolását. Madarak és baromfi tartására is használható, és megakadályozza a harapást, amikor nagy madarakkal foglalkozik, mint például sólyom, papagáj stb.
  • KIVÁLÓ harapásbiztos - Hosszúság: 40 cm, tenyérszélesség: 14 cm, ujjszélesség: 17 cm. A tenyér és a kézfej résznél megerősített szabású, kompakt, tömör burkolatot alkotnak, kiváló biztonságot biztosítanak a tenyértől a könyökig.
  • JÓ VÁLASZTÁS FÉRFIAK ÉS NŐK SZÁMÁRA - Nem csak állatok kezeléséhez, hanem sok más munkahelyi és otthoni feladathoz is hasznosak. Grill, tűzhely, sütő, kandalló, főzés, virágmetszés, kertészkedés, táborozás, tábortűz.
  • FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK – Állatorvosok, ápolók, kertészek, hegesztők, állatkerti dolgozók, állatkereskedések alkalmazottai, tenyésztők, állattartók, madárgondozók, hüllőkezelők stb. Kedves emlékeztető - Bár ez egy professzionális kesztyű az állat kezeléséhez, józan érzékkel kell rendelkeznie, hogy a bőrkesztyű mekkora harapáserőt bír ki, ez a kesztyű megvédi a kezét, de nem vasból van, nem várható el, hogy kibírja egy oroszlán vagy egy krokodil harapását.

 

 

Adatok
Cikkszám:
X001EZBU6V
Tömeg:
1 kg/db