Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

FEIKCOR Taktikai Öv Férfiaknak 124 cm (fekete)

FEIKCOR 124 cm-es Taktikai Öv Férfiaknak,

Robusztus Állítható Nylon Katonai Taktikai Öv.

● Szállítási idő : 1-3 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 47 db
Részletek

Magas minőségű vastagított nylon öv és tartós fém csat.
Tökéletes tervezés – Sok speciális katona került bevonásra a viseleti tesztek elvégzéséhez, amikor a taktikai övet fejlesztették. Az eredmények pozitívak voltak. Puha tározós fonásokat használunk, egy újfajta fonási technológiát, amely rugalmasságot és gázáteresztő képességet biztosít a nylon fonásnak, jelentősen javítva ezzel a viselők élményét és kényelmét, valamint biztosítva a nylon fonás szakítószilárdságát.
Szigorú tervezés – A csat készítéséhez 7075 légierő minőségű alumínium ötvözetet használnak. Ezenfelül, fejlett CNC precíziós megmunkálást alkalmaznak, és a belső szerkezetet szilárd rézből készült rozsdamentes acél anyaggal dolgozzák fel. Akár 9,000N ütésállóságot is képes elviselni deformálódás vagy károsodás nélkül, így külső erőhatásra sem törik el. A szorítása és hossza szabadon állítható.
Rutinszerű vágás - Az egyszerű és elegáns öv mindenféle öltözethez illik, legyen az öltöny, alkalmi nadrág, taktikai nadrág vagy kültéri nadrág, valamint kültéri edzéshez is, mint például sziklamászás, taktika és azonnali ejtőernyőzés. Az öv stabilan áll. Bármilyen fegyvert vagy túlélő felszerelést lehet hordani rajta, és bőrből készült kis táskákat is lehet hordani a kültéri edzéshez.

Adatok
Cikkszám:
B075MDGYNQ
Tömeg:
1 kg/db