Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Elektromos Fúró-Csavarozóra Szerelhető Automata Láncszeg Pisztoly

Csavargép, rozsdamentes acélból készült automata láncszeg gép elektromos fúró-csavarhúzóra szerelhető eszköz válaszfalhoz, falemezhez, mennyezethez.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Könnyű szögelés: Az automatikus láncszegezőgép megszabadít a szegezési feladatoktól. Ez egy állítható lánccsavaros szegező, amely zökkenőmentesen csatlakozik az elektromos fúrógéphez, lehetővé téve a gyors és hatékony szegezést.

Állítható szöghossz: Az állítható lánccsavaros szegezővel Ön szabályozhatja a szög hosszát, így sokoldalúan használható különféle famegmunkálási projektekhez. Szabja testre a mélységet az igényeinek megfelelően.

Fúró-kompatibilitás: Ez az automatikus láncszög-pisztoly-adapter kompatibilis az elektromos fúrógépekkel, és erős szögpisztolyokká alakítja őket. Ez egy kényelmes tartozék, amely leegyszerűsíti a munkát, és csökkenti a kézi szögezés szükségességét.

Precíziós csavarhúzás: A szögezés mellett az elektromos fúrócsavar meghúzási funkciónk biztosítja a precíziós csavarhúzást. Kiváló irányítást és pontosságot kínál a csavarok rögzítésekor, növelve a feladatok általános hatékonyságát.

Tartós konstrukció: Prémium anyagokból, köztük rozsdamentes acélból készült termékünk tartósnak készült. Tartósságra és megbízhatóságra tervezték, így alkalmas különféle fa megmunkálására és egyéb tevékenységekhez.

 

Adatok
Cikkszám:
X0012K0HVH
Tömeg:
1 kg/db