Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Elegiant Selfie Gyűrű Lámpa Tartóval (Fehér)

A selfie LED gyűrűlámpa ideális eszköz a tökéletes önarcképek készítéséhez. Két különböző világos színbeállítással és 10 fényerősségi szinttel rendelkezik, így bármilyen környezetben és hangulatban alkalmazkodhat. Emellett rögzítőbilinccsel is ellátva, amely lehetővé teszi a lámpagyűrű könnyű és stabil rögzítését asztalra, monitorra vagy tabletre, hogy mindig tökéletes megvilágításban készülhessenek a képek.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 49 db
Részletek

Állítható fényerő és szín: A LED gyűrűs lámpának 3 világos színe van, meleg, meleg fehér, és fehér. Minden világítási mód 10 különböző fényerővel rendelkezik. A színhőmérséklet 3200K (meleg) és 5600K (hideg) között állítható. Az élénk színek egyedi hangulatot teremthetnek, és megfelelnek az Ön különféle igényeinek.
Kompakt gyűrűs lámpa rögzítőbilinccsel: 16 cm-es kompakt kialakítás, karcmentes rögzítőbilincssel (max. nyílásméret: 1,38 hüvelyk) lehetővé teszi, hogy ezt a gyűrűs lámpát íróasztalára, laptopjára, székére, ágyára, tárgyalóasztalára vagy akár számítógépére is felhelyezze monitoron, laptopon és bárhol, ahol csak akarja, erős stabilitással. A súlyozott fém bilincs egyensúlyban tartja a LED gyűrűs lámpát, még akkor is, ha egyszerűen az asztalra helyezi.
Stabilitás és tartósság: A parkolólámpa kerete alumíniumból, a kapocs pedig fémből készült, ami erős igénybevétel mellett is erős és megakadályozza a deformációt. A 360°-ban elforgatható gömbfej lehetővé teszi a videó fényszögének beállítását és a megfelelő helyzetvilágítást. LED-es gyűrűs lámpa különféle alkalmakhoz, mint például élő internetes közvetítésekhez, webkonferenciákhoz, otthoni irodákhoz, videohívásokhoz, önarcképekhez, YouTube, Facebook, Twitter, Instagram-hoz stb. használható.
USB-Tápellátású: Használható laptopokkal, PC-kkel, mobil akkumulátorokkal, USB töltőkkel és különféle USB interfészekkel. Szabályozhatja a be-/kikapcsolást, és átkapcsolhat kedvenc világítási módjára. A tápkábel kb. 200 cm hosszú, és bárhol használhatod, például olvasni a hálószobában, dolgozni az irodában, sminkelni a fürdőszobában, szabadtéri kempingezni és élő közvetítéseket végezni. A gyűrűs lámpa stabilan működik 5V/2A hálózati adapterrel.
Szín: Fehér
Átmérő: 16 cm 
Magasság: 25 cm 
Rögzítőbilincs nyitott állapotban: 3,5 cm 
A csomag tartalma: 1x selfie LED gyűrű, 1x rögzítőbilincs

Adatok
gtin:
X00163F52B
Szín:
Cikkszám:
X00163F52B
Tömeg:
1 kg/db