Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Ébresztőóra gyerekeknek, világítással

különböző nappali és éjszakai fényeffektusokkal rendelkezik, amelyek segítenek a gyerekeknek megérteni az alvási és ébrenléti időt. Számos természetes hangja van, amelyek nyugtató hatással vannak az alvó gyermekekre. Az órát tölthető akkumulátorral és szundi funkcióval is ellátták. A csomag az órán kívül egy töltőkábelt és egy angol nyelvű kézikönyvet is tartalmaz.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.05.21
Részletek

Ébresztőóra gyerekeknek: hangulatos nappali és éjjeli világítás. Éjszakai fény mód, 13 fényeffektus (9 különbözó szín + 3 vegyes színű fény + 1 villogó fény). A nap és a hold ikon segítségével a gyerekek megtanulják, hogy mikor kell lefeküdni és felébredni.


Megnyugtató éjszakai hangok: ketyegés, eső, hullámzó óceán, madárcsicsergés, vízfolyás, kabócák, halk zene, stb. A nyugtató, természetes hangok megfelelő környezetet teremtenek a gyermekek számára az alváshoz. Automatikus kikapcsolás funkció: 30, 60 és 90 percre lehet beállítani, de akár ki is kapcsolható.


Bluetooth-szal és tölthető akkumulátorral: 5W-os hangszóró, 10 méter vezeték nélküli kapcsolati távolság.


Kellemes ébresztés: 6 perccel az ébresztő megszólalása előtt a fény fokozatosan világít. Az ébresztő hangereje fokozatosan erősödik.


Szundi funkció: amikor megszólal az ébresztő, nyomd meg a szundi gombot, ebben az esetben az óra 5 perccel később ismét ébreszteni fog (összesen 3-szor ismételhető).


Termék mérete: 123*121*103 mm

Csomag tartalma:
1x ébresztőóra
1x töltőkábel
1x felhasználó kézikönyv (angol nyelven)

Adatok
gtin:
X001FKMO1F
google_product_category:
647638
id:
300
Cikkszám:
X001FKMO1F
Tömeg:
1 kg/db