Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Extsud Zeneszőnyeg 3 éves kortól

Kreatív játék gyerekeknek, 3 éves kortól. Élvezzétek együtt a közösen szerzett zenéket, miközben gyermeked hasznos dolgokat tanul.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.03.04
Részletek

Kreatív játék: 10 zongorabillentyűvel és 8 hangszerrel felszerelt zenei szőnyeg gyerekeknek, mely lehetővé teszi számukra, hogy saját zenét komponáljanak. A felvételi és lejátszási gombokkal rögzítheted, majd lejátszhatod gyermekednek az átala szerzett zenét.


8 hangszer: 8 különböző állatfigura található a szőnyegen, mindegyik egy hangszer hangját képes reprodukálni: zongora, hegedű, harmonika, trombita, vibrafon, oboa, gitár és furulya.


Biztonságos: puha, nem szőtt anyagból készült, ami íztelen és nem mérgező. Mérete: 132x64 cm, súlya: kb. 500 gramm. 3 éves kortól ajánlott.


Könnyen tárolható és hordozható: a puha poliészter anyagnak köszönhetően a szőnyeg könnyen összehajtható, így helytakarékos. Kényelmesen tárolható és szállítható.


Tápellátás: 3xAA elem ( nem tartozék! ). A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően akár a szabadban is lehet vele játszani.


Multifunkciós szőnyeg: a szőnyeg nemcsak zenetanulásra használható, hanem lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy megismerkedjenek a színekkel, formákkal, állatokkal és egyéb dolgokkal.


Megjegyzés: a gyermekek egészségének érdekében használat előtt a szőnyeget puha ruhával meg kell tisztítani! Hőforrásoktól távol tartandó!

Adatok
gtin:
X0017CZARB
google_product_category:
968182
id:
930
Cikkszám:
X0017CZARB