Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Erayak 8102U Feszültségátalakító

Erayak 8102U DC-AC Módosított Szinuszos Feszültségátalakító 12V 1500/3000W

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.16
Részletek

Ez az inverter biztonságos töltési kialakítással rendelkezik, amely megóvja a készüléket a fordított polaritás, az alacsony és magas feszültség, a rövidzárlat, a túlterhelés és a túlmelegedés problémáitól. Ideális közúti utazásokhoz, nyaralásokhoz, kültéri használatra és sürgősségi alkalmazásokhoz. Különösen hasznos olyan helyeken, ahol nincs közvetlen hozzáférés a hálózathoz.

A készülék úgy lett tervezve, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsa. Az inverter előlapján európai szabványnak megfelelő aljzatot találunk, illetve egy USB port is helyet kapott rajta, ami lehetővé teszi telefonunk vagy más USB-eszközünk töltését.

A hűtést az inverter hátoldalán elhelyezett ventilátorok garantálják. A készüléket erős és tartós alumínium burkolat védi, amely ellenáll a mechanikai behatásoknak és az utazás közbeni ütődéseknek. Az anyagválasztásnak köszönhetően az inverter rendkívül könnyű.

Amikor invertert választunk, figyeljünk a megfelelő feszültségre és teljesítményre. Az akkumulátor feszültségének meg kell egyeznie az inverterén jelzettel. Gyakori feszültségek: 12 V (személyautók, lakóautók, egyes teherautók) és 24 V (főleg teherautók). Miután a feszültséget kiválasztottuk, döntsük el, milyen teljesítményre van szükségünk. Ennek kiválasztásakor figyelembe kell venni az összes csatlakoztatni kívánt eszköz fogyasztását. Az összességében felvett teljesítmény nem haladhatja meg az inverter névleges teljesítményének 85%-át.

A módosított szinuszos kialakítás egyszerűbb felépítést és megbízhatóságot garantál, a súlya pedig rendkívül alacsony. Az intelligens ventilátor, ha szükséges, automatikusan aktiválódik, hogy a készülék hőmérsékletét optimalizálja. Minőségi anyagokból készült és magas teljesítményt nyújt anélkül, hogy kompromisszumokat követelne.

A csomagban mindent megtalálsz a biztonságos működéshez, beleértve a közvetlen akkumulátor-csatlakoztatáshoz szükséges kábeleket is (1 piros és 1 fekete).

Adatok
gtin:
X000P8JKAV
google_product_category:
907781
id:
691
Cikkszám:
X000P8JKAV
Tömeg:
1 kg/db