Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

EFOShm Konyhai Játékkészlet 23 db-os

Efo Shm Konyhai játékkészlet. Fa és rozsdamentes acélból készült, 23 darabos, interaktív tanuló- és szerepjáték eszköz kisfiúknak és kislányoknak, amely környezetbarát anyagokból készült és segít a finommotoros készségek fejlesztésében.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

A készletben található fa játékételek organikus, megújuló gumifából készültek és környezetbarát, vízbázisú festékekkel lettek színezve, garantálva ezzel a játékok minőségét és biztonságát. A fazekak és egyéb főzőeszközök kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Összesen 23 darabot tartalmaz a készlet, beleértve 10 rozsdamentes acélból készült fazékot és serpenyőt, fából készült edényeket, gyümölcsöket és zöldségeket, valamint egy kést, vágódeszkát, kalapot, kötényt és egy tárolódobozt.

Ez a szett nem csak a szerepjátékokhoz nyújt inspirációt, de a gyerekek finommotoros készségeit is fejleszti, miközben a gyümölcsök és zöldségek vágásakor egy "őrlési" hangot hallhatnak, amely realisztikus élményt nyújt számukra. A játék élethűsége mellett a gyerekek megismerkedhetnek az egészséges táplálkozás alapjaival is.

A fa vágójáték összeilleszthető és nylon csattal szétszedhető, hogy a gyerekek valósághű élményt kaphassanak a vágások során. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően ez a játékszett ideális ajándék gyerekeknek ünnepekre, születésnapokra vagy bármilyen más alkalmakra, és tökéletes alternatívája a képernyő előtt töltött időnek.

Adatok
gtin:
X001CLXOYX
Cikkszám:
X001CLXOYX
Tömeg:
1 kg/db