Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Donner akusztikus panel (12 db)

Csomagonként 12 db 35x35x2,5 cm-es akusztikus panel hangszigeteléshez. Javíthatják a helyiség akusztikáját akár stúdióban, házimoziban, szórakoztató helyiségben, irodában vagy iskolában.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Részletek

A Donner akusztikus paneleket hangelnyelésre és hangszigetelésre tervezték. Az ék alakú felület megnöveli a hanghullámokkal való érintkezési felületet, hogy megakadályozza a  hang továbbverődését és visszhangját a térben úgy, hogy csillapítja a felesleges hanghullámokat, ezáltal pedig javítja a hangminőséget.

A panelek nagy sűrűségű poliuretán anyagból készültek. Lángálló és környezetbarát anyag, amely megfelel az SGS tesztjének. Mielőtt zárt térben használnád a panelt, ajánlatos előtte szellőztetni, hogy eltávolítsd az égésgátló szagát.

Az akusztikus paneleket egy ideig (kb. 10-15 perc) vízben kell áztatni, majd 24-48 órán kersztül levegőn szárítani, hogy visszaállítsuk eredeti formájukat. Kérjük, használat előtt győződj meg arról, hogy a fal lapos és mentes az idegen anyagoktól (pl. portól). Ha a fal durva, akkor használj akusztikus panelhez való spray ragasztót. A csomag nem tartalmazza a matricákat és a spray ragasztót.

A csomag 12 db 35x35x2,5 cm-es akusztikus panelt tartalmaz.

Adatok
gtin:
X001DRWMGH
Cikkszám:
X001DRWMGH
Tömeg:
1 kg/db