Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Infinitoo 20000 mAh Multifunkciós Power Bank

Az Infinitoo multifunkcionális power bank rendkívül praktikus eszköz, amely nemcsak a mobilkészülékek gyors és hatékony töltését teszi lehetővé, de beépített zseblámpájával segít a sötét környezetben való tájékozódásban is. Kompakt kialakítása és hosszú üzemideje ideálissá teszi utazásokhoz vagy szükség esetén sürgős helyzetekben.


● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.06.21
Részletek

Amikor a powerbank teljesen fel van töltve, többé nem kell aggódnia telefonja akkumulátora miatt. A nagy kapacitású vezeték nélküli powerbank elegendő energiát biztosít minden helyzetben.

Kényelmes utazáshoz, munkához, túrázáshoz, kempingezéshez, bármihez amire csak szüksége van. Két Usb kimenet és egy Type-C kimenet akár három eszköz egyidejű töltéséhez! A powerbank beépített túlterhelés- és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, védi okostelefonját és energiát takarít meg. Napelemes töltésének hála bármikor tudja tölteni.

A hordozható napelemes bank aljába Led-es zseblámpa van beépítve, felül pedig egy kampó. A kampóval hátizsákra akasztható. A három üzemmódú lámpa fáklyaként, Sos fényként és villogóként működik. A napelem elnyeli a fényt és elektromos árammá alakítja azt.

A csomag tartalma 1 darab powerbank

Adatok
gtin:
D2599
google_product_category:
907781
id:
716
Cikkszám:
D2599