Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Dekoratív Napelemes Kerti LED Lámpák (6db-os)

Ezek a napelemes kerti LED lámpák megvilágítják a kert egy sarkát, és romantikus és meleg légkört teremtenek csak az Ön számára. Meleg fehér (3000K) fénnyel világítanak. Dekoratívak a kertben, udvarban, gyepben, virágágyásban, sétányban, felhajtóban. 10 x 10 x 41,5 cm. A kiszerelés 6 db lámpát tartalmaz.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

【Prémium dekoráció】 A napelemes kerti LED lámpák megvilágítják a kert egy sarkát, és romantikus és meleg légkört teremtenek csak az Ön számára. Ezek a napelemes udvari lámpák dekoratívak a kertben, udvarban, gyepben, virágágyásban, sétányban, felhajtóban.

【Hatékony energia】 Ezek a napelemes lámpák napenergiával működnek, és nincs szükség extra energiára. A kültéri napelemes lámpák úgy töltődnek fel, hogy a nap folyamán automatikusan elnyelik a napfényt. Pár óra napfénnyel töltés után 8 órás világítást biztosít az éjszaka folyamán. Automatikus érzékelővel rendelkezik, így szürkületkor magától világít.

【Könnyű telepítés】 Nincs szükség vezetékekre és további szerszámokra. Csak kövesse az utasításokat, kapcsolja be a kapcsolót, amikor először használja ezeket a napelemes kültéri lámpákat. Szerelje össze és helyezze be olyan helyre, ahol a napfény elérheti.

Adatok
gtin:
X001GQHUFX
Cikkszám:
X001GQHUFX
Tömeg:
1 kg/db