Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

DOULEIN Állítható méretű Reflektív Biztonsági Mellény 2db

DOULEIN 2 db reflektáló biztonsági mellény, állítható méretűek, +4db reflektorszalag kerékpározáshoz, futáshoz,gyalogláshoz.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 112 db
Részletek

Reflektáló futó mellény: A reflektáló biztonsági mellény 2 darab reflektáló mellényből és 4 darab kényelmes, rugalmas, lélegző nejlonszalagból áll, valamint magas minőségű, ezüstszínű reflektáló anyagból. Minden reflektáló mellény könnyen összehajtható tárolás céljából, könnyű és kényelmes viselni őket, újrahasznosíthatóak.

Könnyű és állítható reflektáló mellény: A biztonsági mellény nyúlékony anyagból készül, és állítható kialakítással rendelkezik. Egy méretűek megfelel férfiaknak, nőknek és gyerekeknek, könnyen viselhetők pólókhoz, sportfelszerelésekhez és dzsekikhez anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Ez a jól látható reflektáló mellény könnyű és összehajtható, így könnyedén magával viheti futás közben vagy szabadtéri tevékenységeknél.

Változatos felhasználás: Ez a jól látható mellény alkalmas közlekedésre, építkezésre, szállításra, személyes védelemre és szabadtéri tevékenységekre, beleértve a futást, kerékpározást, túrázást, kocogást, motorozást, lovaglást és más alkalmakat, amelyek jól látható ruházatot igényelnek, amely jelentősen növelheti a biztonságot, és segít másoknak látni téged. Biztonságosabbnak érzi majd magát, ha ezt a mellényt használja.

Különböző testtípusokhoz alkalmas: A rögzítőkialakítás lehetővé teszi a derék- és vállszíjak állítását. A vállszíj állítható tartománya 42 cm és 52 cm között, a derékszíj állítható tartománya pedig 35 és 89 cm között van, a gumiszalag szélessége pedig 4 cm.

Adatok
Cikkszám:
X001F9M5MT
Tömeg:
1 kg/db