Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

DIY Album Scrapbook dombornyomásos borítóval

DIY album dombornyomott levehető levélborító, szabad stílusban készülő scrapbook

márka

Soraz

Modell név

Soran0mi-11

stílus

retro öltöny

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Részletek

Erről a termékről

  • Scrapbook Album Mérete: 29 cm (h) x 19 cm (sz) x 2,0 cm (m), 40 lapot tartalmaz (összesen 80 oldal), több mint 160 fotó vagy képeslap ragasztható bele, és ehhez van elegendő matrica a csomagban.
  • Dombornyomott levélborító kialakítás: kartonborító dombornyomott levélborítóval, szabad stílusban és ez le is vehető. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön,családja vagy barátai imádni fogják.
  • Tökéletes és eredeti ajándék: Remek ajándékötletek családtagoknak, barátoknak, kollégáknak, osztálytársaknak olyan különleges napokon, mint a születésnap, anyák napja, apák napja, esküvő, babaváró nap, karácsony, ballagás stb. Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretnek utazni és felfedezni.
  • DIY fotóalbum: DIY, bármilyen fényképet, rajzot, papírt, amit csak akar ragasszon bele, állítsa össze akár az utazásairól fotózott fényképeit, sarokmatricákkal ragassza az albumba őket, és hozzon létre egyedi és személyre szabott fotóalbumot.
  • Könnyen megváltoztatható oldalsorrend: A retro kötéllel könnyedén feloldhatja és felcserélheti a módosítani kívánt oldalakat. A DIY fotóalbumok, amelyek szórakoztatóbbak, mint az elektronikus vagy hagyományos fotóalbumok.

 

Adatok
gtin:
X000ZEZ3XX
Cikkszám:
X000ZEZ3XX
Tömeg:
1 kg/db