Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

DECARETA Szilikon Figurás Jégkockaforma Fedővel (4db)

DECARETA Szilikon figurás jégkockaforma fedővel

Csomag tartalma: 4 db jégkockaforma, ebből 2 db medvés, 2db pingvines.

Újrafelhasználható, BPA-mentes, egyedi újdonság, whiskyhez vagy más italokhoz.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 40 db
Részletek

Termékjellemzők:
Elsősorban Pinguin-Jegesmedve jégkocka formák: Két különböző állatforma van, a fekete az pingvin, a fehér pedig jegesmedve. Az állatformájuk alapján könnyen megjegyezhetőek. Az állatformájú jégkockák vonzóak és még szebbé és vonzóbbá tehetik a kész jégkockákat.

Élelmiszerminőségű szilikon anyag:  Élelmiszerminőségű szilikonból készült. A szilikon puha tapintású, jó rugalmassággal rendelkezik, nem tartalmaz BPA-t, és 100% -ban biztonságos. A puha szilikon nem törik a hűtőszekrényben. A működési hőmérséklet tartomány -40 ° C-tól ~ 230 ° C-ig terjed, hőálló és hidegálló.

Design egy fedéllel: Magas minőségű kerek fedéllel van ellátva. Kézenfekvő, hogy a jégkockaformákat egymásra helyezzük a hűtőszekrényben, hogy megakadályozzuk más élelmiszerek ízét a jégkockákban. Ezzel párhuzamosan porálló, ami tisztábbá és higiénikusabbá teszi.

Könnyen tisztítható és formázható: A szilikon jégkockaformák könnyen tisztíthatók és kézzel vagy mosogatógépben moshatók. Ha a szilikon jégkockaformát jégkockák készítéséhez használja, a jégkockák nem tapadnak a forma belsejéhez. Ha lassan lehúzza a forma szélét, gyorsan kiveheti a jégkockákat, anélkül, hogy megérintené a forma alját.

Különféle italjégkocka-készítés: Különböző folyadékokat önthet az jégkockaformába, hogy különféle jégkockákat készítsen (pingvin vagy jegesmedve). Alkalmas koktélokhoz, likőrökhöz, whiskyhez, jeges teához, jeges kávé italokhoz, gyümölcsléhez, fagylalthoz, csecsemőtáplálékhoz, stb.

Adatok
Cikkszám:
X00177ZO8V
Tömeg:
1 kg/db