Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

CuriousSmith Gyakorló Zárkészlet (Kicsi, Német segédlettel)

Zárszedő készlet, Diyife 33 részes rozsdamentes gyakorló zárkészlet.

2 db átlátszó oktatózár, gyakorló zárak zárszedéshez, kezdőknek és profiknak is.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 210 db
Részletek

Praktikus teljes készlet: 33 darabos zárválaszték a különböző típusú szerszámokhoz és tartozékokhoz. Két átlátszó lakatot és négy kulcsot, 24 kampót és két átlátszó zárdobozt tartalmaz. A cipzáras zseb minden tartozékot tartalmaz. 

Kiváló minőségű anyagok: A felszedőkészletek kiváló minőségű, sima rozsdamentes acélból készülnek, és nem karcolják meg az ujjait. Átlátszó lakatok nagy tisztaságú műanyagból, szennyeződések és szemcsék nélkül. Rögzítse a kernel pontosságát több mint százezerszer anélkül, hogy csökkenne, hogy kielégítse végtelen képzési igényeit.

Tiszta átlátszó kialakítás: Két tiszta átlátszó zárral láthatja, hogy a zárhenger pontosan hogyan oldja fel a szerszám működését, gyorsabban és jobban megragadja a zártörvény működését, akár kezdő, akár profi feloldás.

„Mindenhez” használva: 24 zárválaszték 5 fő alkalmazástípusnak felel meg: kétoldalas ostyák, gereblyék, horgok, feszítőkulcsok, automatikus szorítószerszámok. Az eszközök osztályozásának finomítása lehetővé teszi a kulcs titkának folyamatos feltárását.

Gyönyörű csomagolás: A fekete cipzáras zseb puha textúrájú, erős védelemmel és réteges kialakítással rendelkezik, minden réteghez hozzáillő kártyafúró található a szerszám alatt. Két átlátszó zár is található egy dobozban, hogy elkerülje a karcolásokat és a rozsdát, emellett jó a hordozhatósága is.

 

Adatok
Cikkszám:
Lock002Small
Tömeg:
1 kg/db