Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Wanxing Egyedi Cseresznye LED Neon Világítás 20x18cm

Aranyos gyümölcs (cseresznye) LED jelzések gyermekeknek

Beépített 1,8 m-es USB kábel

Méret: 20.5 x 18.5 cm

8 fényes élénk szín

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 47 db
Részletek

[ Cseresznye Neon Jelzés ] - Cseresznye neon jelzések (20.5 x 18.5 cm) hálószoba dekorációhoz. A zöld leveles neon jel és a piros cseresznye neon jel tökéletesen kombinálva, különleges környezetet teremtenek, meleg és romantikus hangulatot teremtenek. A hagyományos neon lámpákkal összehasonlítva a fény lágyabb és egységes. Emellett a neon jelzés csendes a világítás közben.

[ Két Tápegység Mód ] - A neon LED jelzéshez csak 3 darab AA elem szükséges (nem tartozék), vagy helyezze be az USB csatlakozót. A neon lámpa hátoldalán van egy lyuk, amelyet fel lehet állítani, vagy fel lehet akasztani a falra, vagy az asztalra helyezni lehet. A telepítés gyors és egyszerű. FIGYELEM: Ne használja az USB-t és az elemes töltési módot egyszerre, mivel ez az elemek felmelegedését okozhatja.

[ Biztonságos és Energiahatékony ] - Az LED jelzőflexibilis szilikon LED szalagfényekből és magas minőségű PVC anyagból készült, amely energiatakarékos és környezetbarát, a hagyományos törékeny üveg neonfények helyett. Az LED lámpa 4,5 V alacsony feszültségű fejlett elektróda rendszert használ, alacsony energiafogyasztású, hosszú élettartamú, könnyű, mégis strapabíró.

Adatok
gtin:
X001CGS5PV
Cikkszám:
X001CGS5PV
Tömeg:
1 kg/db