Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Creality 3D Nyomtatófilamentum 1,75 mm (Szürke)

Creality 3D nyomtatófilamentum 1,75 mm,

Ender PLA filamentum

Nem csavarodó, sima nyomtatás, csepegésmentes, nem görbül.

Illik a legtöbb FDM 3D nyomtatóhoz,

1 kg-os gombolyag, dimenziós pontosság +/- 0,02 mm,

Szín: Szürke

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Termékjellemzők:

Márka: Creality
Anyag: PLA
Szín: 001- Szürke PLA
Tételsúly: 1 kilogramm
- Szerkezet deformáció nélküli nyomtatás: A Creality Ender PLA 3D nyomtató filament környezetbarát PLA anyagból készül, ami alacsony zsugorodást és deformáció nélküli könnyű nyomtatást biztosít.
- Méretbeli pontosság és következetesség: A PLA filamentnek adaptív vezérlési rendszere van, amely garantálja a pontos, 1,75 mm átmérőjű filament vezérlést a gyártási folyamat során, +/- 0,02 mm-es pontossággal. Minden orsó 1 kilogrammot (2,2 fontot) nyom.
- Sima nyomtatás gondok nélkül: Magas tisztaságú és szennyeződésmentes nyersanyagok biztosítják a jó folyékonyságot, lehetővé téve a filament egyenletes és sima extrudálását nyomtatás közben. Stabil drótvastagság, nincs eltömődés a fúvókában, nincs buborék képződés, javítja a nyomtatási sikerességet.
- Tiszta feltekerés és kevesebb csomó: A Creality PLA filament 1,75 mm-es tiszta EPC automatikus tekercselési elrendezési eljárást alkalmaz, hogy biztosítsa a vonalak tisztaságát és a kevesebb csomó képződését, elkerülve a lehetséges töréseket és fonál szakadásokat.
- Vákuum csomagolás buborékok nélkül: A Creality PLA 3D nyomtatási filament szárítóanyagtól független csomagolással 24 órával a dobozolás után, a vákuum csomagolás nem engedi ki a levegőt, hogy hatékonyan elkerülje a levegőbuborékok kialakulását.
- Széles kompatibilitás: Az BFP által ellenőrzött, Ender PLA filament tökéletesen kompatibilis a Creality 3D nyomtatókkal, beleértve az Ender sorozatot, CR sorozatot, Teljesen Zárt sorozatot és kompatibilis a piacon lévő 1,75 mm-es FDM nyomtatókkal.

Adatok
Cikkszám:
X0016RE97J
Tömeg:
1 kg/db