Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Couchsavers 2 Személyes Kanapéhuzat (sötét szürke)

Bútorvédő kanapéhuzat, puha szövetből,

Színe: sötét szürke

Mérete: standard 2személyes kanapéra

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

 

Raktáron: 18 db
Részletek

PREMIUM SZÖVET: A kanapéhuzat luxus szövetből készült, sima felülettel, puha tapintású, rendkívül rugalmas és tartós. Ezek a kanapéhuzatok nemcsak megóvják a kisállat karmaitól, hogy megkarcolódjanak, megóvják bútorait a mindennapi elhasználódástól, hanem új megjelenést kölcsönöznek elhasználódott kanapéjának. Kisállattal rendelkező családok számára kötelező darab.
MARADJ A HELYEN: Ezek a kanapéhuzatok, amelyek a helyükön maradnak, csúszásmentes habbal és elasztikus aljjal, hogy a huzat a helyén maradjon anélkül, hogy állandóan elcsúszna és összehúzódna. Kanapéhuzatainkat könnyű felszerelni, csak csúsztassa fel, csúszásmentes habszivacs segítségével illessze be a felesleges anyagot a résbe a tökéletes megjelenés érdekében.
MEGFELELŐ KANAPÉMÉRET: Kanapéhuzataink tervezésre és készre készültek, kanapéhuzataink kiválasztása előtt kérjük mérje le kanapéját, nagy méretű ülőgarnitúra huzataink szélessége 198 cm - 238 cm között van, a kanapéhuzatok közepes mérete kb. 139 cm - 187 cm közötti szélesség, a piacon kapható legtöbb kanapémérethez megfelelő. Ez a termék a közepes méretű huzat. (2 személyes kanapéra)
KEZELÉSI UTASÍTÁSOK: A kanapéhuzat mosógépben 30°C -on vagy az alatt mosható. Ne használjon fehérítőt és vasalót, enyhe mosószert használjon.

 

Adatok
gtin:
626107004003
Cikkszám:
626107004003
Tömeg:
1 kg/db