Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Cotsoco masszázspisztoly, izom masszírozó

Ez az izom masszírozó masszázs pisztoly hatékonyan lazítja meg a fáradt izmokat és enyhíti az izomfeszültséget erőteljes rezgések segítségével. Különböző sebességfokozatokkal és cserélhető fejekkel rendelkezik, lehetővé téve személyre szabott és hatékony masszázst az edzések után vagy stresszes napokon.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.07.16
Részletek

6 fokozatú sebességbeállítás: 6 választható sebességgel rendelkezik, mély masszírozást biztosítva az izmoknak. Ideális az edzés utáni izom helyreállítására.

Nagy teljesítményű akkumulátor: a masszázspisztol újratölthető lítium-ion akkumulátorral működik, melynek kapacitása 2200 mA, kb. 3-4 órát bír.
Nagyon csendes: a Quiet Glide technológiának köszönhetően rendkívül csendes masszírozás közben. Kefe nélküli, magas forgatónyomatékú motor, nagy frekvenciával és sebességgel.

Biztonságos: anyaga biztonságos az emberi test számára. Intelligens biztonsági-védelmi kialakítás jellemzi. A masszírozó 15 perc után automatikusan kikapcsol. A markolata ergonomikus, izzadságálló, csúszásmentes, nagyon puha és kényelmes.
Levehető fejek: a masszázspisztolyhoz 4 féle masszázsfej tartozik, a különböző izmok igényeihez illeszkedve. A masszázsfej eltávolítható a könnyű felszerelés és a tisztítás érdekében.

Figyelmeztetés:
Ne merítsd a berendezést vízbe, tartsd távol folyadék- és hőforrásoktól, és tartsd portól és törmeléktől mentesen a motor hűtőbordáját!

Ne szereld szét a csavart!

Ne használd túl! Javasoljuk, hogy a berendezést egy óra használat után állítsd le, majd fél óra pihenés után használd újra.

Töltés után, vagy használat előtt húzd ki a töltőt a készülékből, töltés közben pedig ne használd a készüléket.

Orvossal való konzultáció nélkül a gép használata testi sérülések helyén Tilos!

Adatok
gtin:
X0017RW6K5
google_product_category:
907781
id:
672
Cikkszám:
X0017RW6K5
Tömeg:
1 kg/db