Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Coquimbo Hordozható Varrószett

A hordozható varrószett ideális társ utazáshoz vagy vészhelyzetekre. Kompakt méretének és könnyű súlyának köszönhetően könnyedén hordozható. Tartalmazza az alapvető varróeszközöket, mint tűk, cérna, gombok és olló, így bármilyen váratlan varrós problémára gyors megoldást nyújt. A mindennapokban praktikus segítség lehet ruhadarabok sürgős javításához, és utazás közben is biztosítja a kényelmes és hirtelen szükséges varrási lehetőséget.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 72 db
Részletek

Minden egy készletben – a mini hordozható varrószett mindent tartalmaz, amire szüksége lehet varráskor.  Tűk, gombok, olló, gyűszű, kampók, biztosítótűk és még sok mást tartalmaz.

A tökéletes varrókészlet – egy varrókészlet, amely csak a leglényegesebb és legjobb varrási fogalmakat (varróeszközöket) tartalmazza, és azt is, hogy egy szempillantás alatt megtaláljon mindent, amire szüksége van.

Kis méretű formája és tokja könnyedén behelyezhető bármilyen kézipoggyászba, válltáskába, hátizsákba és nagyszerű ajándék barátoknak és családtagoknak, katonáknak – Nagy ajándék minden utazónak.

A csomag tartalmaz: 1 db olló, 1 db mérőszalag, 5 db biztosítótű, 11 db gombostű, 1 gyűszű, 14 db cérna (különböző színekben) 1 db tűkészlet, 3 db gombot.

 

Adatok
gtin:
X001GTFPGV
Cikkszám:
X001GTFPGV
Tömeg:
1 kg/db