Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ChenFec Bluetooth MP3 Lejátszó

ChenFec MP3 lejátszó Bluetooth funkcióval 32GB tárhellyel. 2,4 hüvelykes nagy kijelző, veszteségmentes zenelejátszás, kiváló hangminőség, felvétel és FM támogatás. Gyerekeknek, diákoknak és felnőtteknek egyaránt alkalmas MP4 lejátszó. Bővíthető memória 128GB-ig. Fekete színű.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Vezeték nélküli Bluetooth 5.0: MP3 lejátszó Bluetooth 5.0 verzióval, élvezze a vezeték nélküli zenét késleltetés nélkül. Hallgasson Bluetooth hangszórón vagy Bluetooth fejhallgatón keresztül, és élvezze a vezeték nélküli fejhallgatóval a magas minőségű sztereó zenét. Emellett más lejátszó eszközhöz is csatlakozhat, hogy a 3,5 mm AUX kábel segítségével zenét hallgasson. (Megjegyzés: Ez a lejátszó csak Bluetooth hangszóróval és Bluetooth fejhallgatóval párosítható.)

HIFI Veszteségmentes Hangminőség: Ez a Bluetooth MP3 lejátszó eredeti, veszteségmentes zenei élményt nyújt, professzionális intelligens digitális zajcsökkentő chip és kiforrott HiFi technológia segítségével. Támogatja a stílus választást: Rock, Funk, Hip hop, Jazz, Classical, Techno és Egyéni. Támogatja a legnépszerűbb audio formátumokat: MP3, WMA, APE, FLAC, WAV, stb., s így élvezheted a magával ragadó zenét.

Magas Érzékenységű Gombok: Ez a MP3 zenelejátszó teljesen fémből készült gombbal rendelkezik, ami kopásálló és tartós, könnyed érintéssel azonnal megszólaltatja a zenét anélkül, hogy zajt okozna. Stílusos és kompakt, könnyű hordozni. A képernyő zárolását könnyen elérheted a be- és kikapcsológomb vagy a képernyőzárolás gomb megnyomásával.

Többfunkciós és Nagy Tárhely: Csak 2,5 óra alatt teljesen feltölthető, és akár 60 órányi lejátszást biztosít (5V 500mA bemenet). Egyszerűen másold át a zenét az okostelefonodról vagy PC-ről az SD kártyádra, és élvezheted a zenét, maximum 128GB-os SD kártyát támogat (32GB memóriával rendelkezik). Támogatja a kijelzővédőt, egygombos zárolást, hangfelvételt, FM felvételt, FM rádiót, 28 nyelvet és e-könyveket (TXT formátum). Nagyszerű zenelejátszó sportoláshoz, utazáshoz és futáshoz.

Nyakpánt Lyuk & 2,4 hüvelykes Színes Kijelző: Elől karcmentes akril lemezt, hátul üveget, oldalakon pedig védő burkolatot kapott. A stílusos kinézetű lejátszó kényelmes fogást nyújt, a nyakpántlyuk lehetővé teszi a lejátszó nyakba akasztását, és a beépített 2,4 hüvelykes színes kijelző tisztább megjelenítést nyújt, alacsony energiafogyasztás mellett. Ha e-könyvet olvasol, a lejátszó élénk, tiszta HD képet nyújt, hogy élvezhesd a csodálatos képeket, így könnyedén élvezheted az olvasást.

Adatok
gtin:
X001JL5V9H
Cikkszám:
X001JL5V9H
Tömeg:
1 kg/db