Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Casmol Beltéri és Kültéri Csúszásmentes Bejárati Puha Lábtörlő 40x60cm

Casmol beltéri és kültéri csúszásmentes bejárati, mosható puha lábtörlő

Nedvszívó, vízálló gumiszőnyeg PVC padlószőnyeg,

Szín: Antracit fekete

Méret: 40x60 cm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Termékjellemzők:

Márka: Casmol
Méret: 40x60cm
Anyag: Polipropilén, gumi, polivinil-klorid
Kivitelezés típusa: Gépi gyártás
Több felhasználás: Használható lépcsőfordulókhoz, folyosókhoz, bejárati ajtókhoz, konyhákhoz, hálószobákhoz, teraszokhoz, verandákhoz, küszöbökhoz vagy verandák külső ajtószőnyegeként.
Szennyeződésfogás és szuper nedvszívó: A szennyeződésfogó gumiszőnyeg hatékonyan megragadja a port, így az nem esik le a padlóra vagy a szőnyegre. A szennyeződés mellett ez a nedvszívó bejárati szőnyeg is képes vizet felszívni, mint egy szivacs, így a terület tisztán és szárazon marad esős napokon, pocsolyák vagy csúszós bejárók nélkül.
Könnyen tisztítható: A puha bejárati szőnyeghez csak egy kézi porszívót használj, vagy rázd le a port közvetlenül kültéren. Szuper könnyű tisztítani, vagy csak öblítsd le vízzel, és a következő használat előtt hagyd teljesen megszáradni a napon. Ne fehérítsd.
Csúszásgátló: A szőnyeg aljának csúszásgátlója megakadályozza, hogy a szőnyeg csúszkáljon vagy ráncosodjon használat közben, így biztonságodat is védi. Ráadásul könnyen kinyithatók, és nem maradnak összegömbölyödve. Amikor használod a bejárati szőnyeget, győződj meg róla, hogy nincs víz vagy por a padlón, és hogy a szőnyeg laposan fekszik, mielőtt használnád.
Robusztus divatos stílus és visszafogott dizájn: A padlószőnyeg magas minőségű polipropilén szálból és minőségi gumiból készült, ennek a bejárati szőnyegnek a PVC vastagsága 1,3 mm-1,4 mm. Nem akadályozza az ajtó kinyitását és bezárását, és az egyszerű színstílus bármilyen beltéri vagy kültéri környezethez illeszkedik.

Adatok
Cikkszám:
EM03090
Tömeg:
1 kg/db