Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Carymade Fájdalommentes IPL Szőrtelenítő Készülék

Az IPL szőrtelenítő készülék kiváló választás a tartós szőrtelenítéshez, mivel öt különböző energiaszinttel rendelkezik, így személyre szabható az érzékenyebb vagy vastagabb szőrzet kezelése. Emellett kétféle vaku módja van, amelyek lehetővé teszik a felhasználónak, hogy a saját igényeinek megfelelően válasszon az optimális eredmények eléréséhez. A hűsítő jég módja pedig kényelmes és fájdalommentes élményt nyújt a kezelések során, segítve csökkenteni az esetleges kellemetlenségeket.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Továbbfejlesztett ice cool design IPL szőrtelenítés 999.900 villanással. 
Még nyáron is élvezheti a hűvös, fájdalommentes és tartós, gyors, hatékony szőrtelenítést otthon. Az IPL szőrtelenítés újonnan frissítve lett 999 900 villanásra, amit a családtagok otthon is használhatnak, gazdaságosan. 8 hét használat után a nők 92%-a élvezi a sima, tartósan szőrtelen bőr szabadságát.
Cserélhető fej és LCD kijelző: Az IPL szőrtelenítő cserélhető fejet biztosít, amely kis szőrfelületeken is használható, gyorsan és egyszerűen eltávolítja a legfinomabb szőrszálakat. LCD-kijelzővel rendelkezik, amely a hátralévő vakut, az energiaszintet és az üzemmódot mutatja; plug and play. Nem akkumulátoros, ezért kérjük, csatlakoztassa a konnektorhoz.
5 energiaszint és 2 vaku mód: A szőrtelenítő 5 különböző energiaszinttel rendelkezik, hogy megfeleljen a különböző bőrérzékenységeknek. A két vaku mód kialakítása kielégíti a különböző szőrtelenítési részek igényeit. A kézi módot főként kis szőrterületek, például bikinivonalak, hónalj, ujjak, ajkak feletti szőr eltávolítására használják. Az automatikus mód nagyobb szőrtelenítési területekhez használható, mint például a karok, lábak, has és hát. Javasoljuk, hogy az 1. szintről kezdje, majd a saját helyzetének megfelelően állítsa be.
A szőrtelenítő epilátor nagyon alkalmas női és férfi szőrtelenítésre: Az IPL szőrtelenítés különösen hatékony a fekete, deákbarna, barna és szőke hajra, valamint a fehér, elefántcsont, bézs, világosszőke bőrre. Felhívjuk figyelmét, hogy az impulzusfényű epilátorok nem alkalmasak vörös, világosszőke, fehér és ősz hajra és sötét bőrre.

 

Használat Gyakorisága:
1-4 hét: hetente kétszer
5-8. hét: 1-2 hetente egyszer
8 hét után: fél- vagy havonta egyszer

 

 

Használati Útmutató: 
1. Távolítson el minden látható szőrszálat a borotvával kezelni kívánt területről, törölje tisztára a bőrt és teljesen szárítsa meg.
2. Csatlakoztassa a váltóáramú adaptert a hálózati aljzathoz, és a bekapcsoláshoz nyomja meg hosszan a bekapcsológombot 2 mp-ig.
3. A szőrtelenítő eszköz használata előtt viseljen védőszemüveget.
4. Növelje vagy csökkentse az energiaszintet az energiaszint-beállító gomb többszöri megérintésével.
5. Ha használni szeretné a jeges hűtés funkciót, csak nyomja meg a jeges tapintható gombot (automatikus és kézi üzemmódban is elérhető) a jég mód aktiválásához. A hópehely logó megjelenik a kijelzőn.
6. Helyezze a vaku ablakot függőlegesen (90°) és szilárdan a bőrére
ahol el szeretné távolítani a nem kívánt szőrt. Nyomja meg a Flash gombot az impulzusok küldéséhez (kézi üzemmódban).
Vagy tartsa lenyomva a csillogó gombot, hogy automatikus módba váltson, és automatikusan villogjon.

 

 

A csomag tartalma: 1 db IPL szőrtelenítő készülék, 1 db AC adapter, 1 db borotva, 1 db cserélhető fej, 1 db védőszemüveg, 1 db használati útmutató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
BSHOPY1001
Cikkszám:
BSHOPY1001
Tömeg:
1 kg/db