Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

COZYWIND Autós ülésvédő és székorganizátor készlet

COZYWIND Autós ülésvédő és székorganizátor készlet a, ideális választás az autós ülések védelméhez és a gyerekülésekhez. Tartalmaz egy tablet-tartót és zsebet, valamint ISOFIX kompatibilis. Extra stabilitást biztosít az autózás során.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.03.04
Részletek

Nem csúszik - Kifejezetten olyan vinil sarokkal tervezve, amelyek szuper tapadással rendelkeznek annak érdekében, hogy elkerüljék az autóülés előre vagy hátra csúszását.

Univerzális - Az ülésmérete: 45 x 48 cm, a háttámla mérete: 48 x 66 cm, a háló mérete: 40 x 15,5 cm, így illeszkedik a legtöbb jármű üléséhez.

Egyszerű telepítés - Egy állítható pánt segítségével könnyedén rögzíthető az ülésháttámlához a tökéletes illeszkedés érdekében.

Autós székorganizátor - Az egyedi tervezés illeszkedik a legtöbb jármű üléséhez. A két rögzítési ponttal a felső és alsó részen biztonságosan rögzül az ülésháttámlóhoz. Védi járműve ülésháttámlóját a szennyeződések és folyadékok ellen.

Tartsa rendben és tisztán autóját - 5 db zseb, hogy kéznél legyenek az élelmiszerek, könyvek, pelenkák vagy gyerekkönyvek.

Érintőképernyő - Magas minőségű tablet-tartó, amely alkalmas Android vagy iPad tabletekhez.

Könnyen tisztítható - Prémium minőségű poliészter anyag. Vízálló és mosógépben mosható anyag a könnyű tisztítás érdekében.

Adatok
gtin:
X0013QDZ7D
google_product_category:
541825
id:
114
Szín:
Cikkszám:
X0013QDZ7D
Tömeg:
1 kg/db