Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

CIGAROL Szivar Készletek

CIGAROL Szivar készletek -- Kézzel készített szivar készletek vágóval és öngyújtóval, luxus humidor szivar doboz 30-50 szivar tárolására, 100% cédrusfából készült tok digitális szivar higrométerrel/utazó humidorral 

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.06.21
Részletek

Ez a kézzel készített szivar készlet egy igazi szivarrajongó álma. A luxus humidor szivar doboz egy olyan elegáns tárolót kínál, amely akár 30-50 szivar biztonságos és stílusos elhelyezését teszi lehetővé. A doboz 100% cédrusfából készül, amely nemcsak gyönyörű, de kiválóan szabályozza a páratartalmat is, hogy szivarjaid mindig tökéletes állapotban maradjanak.

Ezen felül a szett tartalmaz egy vágót és egy öngyújtót is, amelyek mindkettő kiváló minőségű és elegáns kiegészítői a szivarok élvezetének. A vágóval könnyedén és precízen vághatod meg a szivar végét, míg az öngyújtóval kényelmesen gyújthatod meg őket.

A készlet további különlegessége a digitális szivar higrométer, amely pontosan és megbízhatóan méri a humidor belső páratartalmát. Így mindig biztos lehetsz benne, hogy szivarjaid a legmegfelelőbb körülmények között tárolódnak.

Az utazó humidor funkció pedig lehetővé teszi, hogy kedvenc szivaraiddal bármerre is utazz. A szivarok védelme és frissen tartása mindig veled lehet, bárhova is vezessen utad.

Ez a kézzel készített szivar készlet nemcsak egy praktikus eszköz a szivarok tárolására és élvezetére, hanem egyben egy elegáns és stílusos kiegészítő is, amely méltó a legfinomabb szivarokhoz.

Adatok
gtin:
X001GP7VTT
google_product_category:
664620
id:
447
Cikkszám:
X001GP7VTT
Tömeg:
1 kg/db