Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

CENBEN 6 Darabos Mágneses Keret A3

Márka: CENBEN
Szín: fekete
Termék méretei: 45 cm hossz x 32.8 cm szélesség
Rögzítés típusa: Falra tapasztható
Keret anyaga: Műanyag

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 7 db
Részletek

A termékről:
Mit tartalmaz a csomag? : Amikor megvásárolja ezt az öntapadós mágneses keretkészletet A3 méretben, 6 darab öntapadós mágneses keretet (43 x 31 cm) kap, amelyekkel dokumentumokat, posztereket, információkat, reklámokat, ajánlatokat, tanúsítványokat, bélyegeket, hirdetéseket stb. tárolhat.
Kiváló minőségű anyagok: Ez az üzenőtábla PVC műanyagból készül, amely átlátszó, sima és tartós. Erős mágneses keret esetén is könnyen cserélheti a megjelenített tartalmat. Ezenkívül öntapadós mágneses keretünk vízálló és kültéren is használható, így nem kell aggódnia az esős napok miatt.
Öntapadós felület: Amikor megvásárolja A3 öntapadós mágneses keretünket, a fala nem fog megsérülni, tehát fúrásra nincs szükség. A hátoldali matrica könnyűvé teszi az információs keret rögzítését. Tiszta, sima és teherbíró felületekre tervezték, mint az ablakok, iratszekrények, ajtók stb.
Erős mágnes és háromoldalú nyitási tervezés: Az erős mágneses szegély stabilan tartja a fájlt és nem esik le, a dokumentumvédő háromoldalú nyitási tervezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a dokumentumok egyszerű és gyors behelyezését és cseréjét. Az oldalsó nyílások lehetővé teszik a dokumentumok kényelmes cseréjét.
Többcélú használat: Ez az öntapadós mágneses keret ideális új termékek vagy különleges termékek reklámozására, vagy nyitvatartási idők megjelenítésére üzletekben, éttermekben és szupermarketekben. Otthoni hűtőszekrényen vagy szekrényen fotók és műalkotások megjelenítésére is nagyszerű. Irodaházakban, bankokban, szállodákban és az iparág vezetői számára is jó választás.

Adatok
Cikkszám:
X001JABD6X
Tömeg:
1 kg/db