Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Bshop Plüss Avokádó

Ez a puha és aranyos plüss avokádó igazi kedvenc lesz minden korosztály számára. Kézzel varrott részletekkel, mosolygó arcával és puha textúrájával elbűvölő és simogatnivaló. Ideális ajándék, játék vagy dekoráció a gyerekszobába vagy otthonodba. Az avokádók rajongói számára egy vidám és szerethető kiegészítő.


● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2023.11.30
Raktáron: 10 db
Részletek

Termékleírás

1. Kiváló minőség: puha plüssjátékok rövid plüssből, Pp pamut anyaggal töltve. Puha és kényelmes, nem fél a szorítástól, és nem deformálódik könnyen.
2. Öleld meg a párodat: Ez az aranyos avokádós plüss játék barátod lesz a mindennapi életedben. Ölelésre és alvásra alkalmas. Gyerekek, tinédzserek és felnőttek imádni fogják ezt az avokádós plüssjátéktársat.
3. Aranyos gyümölcsbabák: Bármilyen korú fiúk és lányok imádni fogják ezeket az aranyos karaktereket.
4. Alkalmazható tárgyak: hálószobákba, nappalikba, lakóházakba, irodákba stb. alkalmas. Irodai párna: Csökkenti a munkafáradtságot, és pihentető időt tölthet el. Otthon dísze is.
5. Hűséges követők: Bármilyen helyre viheted, például moziba, autóval vagy repülővel utazva, ajándékba barátnődnek vagy anyukádnak vagy párnaként használhatod kempingezéskor.

Adatok
gtin:
X0014283DR
google_product_category:
968182
id:
920
Szín:
Cikkszám:
X0014283DR