Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Gumiszalag Edzéshez 5 db

Az 5 db-os edzéshez való gumiszalag szett különböző erősségű, piros (könnyű), zöld (közepes), kék (nehéz), sárga (extrakemény) és fekete (ultrakemény) színekkel jelölve. Ideális eszköz a változatos és hatékony edzéshez, fokozatosan növelhető ellenállással.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.17
Raktáron: 44 db
Részletek

Termékleírás:

TELJES SOKOLDALÚSÁG: A könnyűtől a nehézig terjedő színkódolt ellenállásban kaphatók, ezek a szalagok kiválóak nyújtáshoz, terápiás gyakorlatokhoz az erősítő edzéshez, beleértve a gyorsasági és agilitási edzéshez, a fokozott ellenállású súlyzós edzéshez, segítséget a felhúzáshoz, ugrásokhoz, a plyometriai gyakorlatokhoz.

5 szint: Sárga: Világos (5–10 font) Zöld: Világos+ (10–20 font) Kék: Közepes (20–30 font) Piros: Közepes+ (30–38 font) Fekete: Nehéz (40–48 font)
Mivel az edzések változnak és a fitnesz szintje nő, az öt ellenállási szint lehetővé teszi, hogy gyorsan alkalmazkodjon számos különféle tevékenységhez, beleértve az erősítő edzést, a jógát, a pilateset, az emelést és a rehabilitációt.
Bárhol használható fitneszkiegészítők– a strandon, otthon, a pályán, az edzőteremben és akár utazás közben. Könnyedén elférnek a tornatáska zsebében, és beltéri vagy kültéri tevékenységekhez is használhatók. Legyen szó guggolásról, fekvenyomásról vagy ugrásról, a szalagjaink biztonságosan fokozzák a mozdulatokat.
TARTÓS TERVEZÉS: Rendkívül tartós, természetes latex gumiból készült, ezek az ellenálló gumiszalagok kezdő és haladó edzésekhez használhatók a maximális ellenállás elérése érdekében. A húzódzkodástól és a gyorsasági edzéstől a bicepsz és tricepsz gyakorlatokon át a vádli, quad, combhajlító és farizmok bevonásával végzett alsótest-edzésekig ezek a szalagok biztosítják a szükséges kondicionálást.
KÖNNYŰ ÉS MEGÁLLAPÍTHATÓSÁG SZÁMÁRA TERVEZVE: Az egyszerű hurkos kialakításnak köszönhetően az ellenálló testpántok könnyen felhelyezhetők a bokára, a vádlira vagy a combra különféle alsótesti gyakorlatokhoz, és nagyszerűek a felsőtest edzéséhez is.

Adatok
gtin:
X0016P3Z21
google_product_category:
551749
id:
166
Cikkszám:
X0016P3Z21
Tömeg:
1 kg/db