Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Bshop Falra, Mennyezetre és Padlóra Szerelhető Fan-Coil Egység

Bshop Falra, mennyezetre és padlóra szerelhető fan-coil egység.Ultra-vékony FCU ventilátor tekercsegység, otthoni használatra vagy szállodák számára, 230 VAC működési feszültséggel és 850m³/h légáramlással.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Az ultra-vékony FCU ventilátor tekercsegység nem csak modern szállodák számára ideális, hanem otthoni környezetben is kiváló választás.

Akár a falra, a mennyezetre vagy közvetlenül a padlóra is elhelyezhető, így otthonában is helytakarékosan illeszthető a belső térbe. 230 VAC működési feszültségével stabilan és hatékonyan működik, garantálva az állandó 850m³/h légáramlást az ideális szellőzésért.

A mellékelt működési jelentés nyugtázza a termék megbízhatóságát és kiváló minőségét. A beépített motor, amelyet 12-80W teljesítményű tápegység táplál, folyamatosan biztosítja a 2.2-11kw/h hűtési teljesítményt.

Emellett a készülék működése csendes, a zajszintje csupán 35-49db(A), így sem a szállodai vendégek, sem az otthon pihenők nem lesznek zavarva. Egy ilyen elegáns és hatékony eszköz mind a szállodai, mind az otthoni légkondicionálási igényeket tökéletesen kiszolgálja, miközben esztétikailag is illeszkedik a modern enteriőrökhöz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
EM1077
Szín:
Cikkszám:
EM1077
Tömeg:
1 kg/db