Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Bshop Csúszásmentes Fürdőszobaszőnyeg

A dinómintás fürdőszobaszőnyeg kádba helyezhető, így praktikus és szórakoztató. A csúszásmentes alja megakadályozza a baleseteket. Stílusos kiegészítő a fürdőszobában.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.07.17
Raktáron: 28 db
Részletek

Termékleírás:

TARTÓS MINŐSÉG - Extra hosszú fürdőkád szőnyegeink tartós, modern kiegészítőt biztosítanak minden fürdőszobához. A rögzített tapadókorongok egyedivé teszik, a biztonságot szem előtt tartva csúszásmentes kialakítással van kivitelezve. 

TÖBB SZÁZ TAPADÓKORONG: Kiváló fürdő- és zuhanyszőnyegeink 200 speciális nagy tapadókorongot tartalmaznak, A különböző tapadókorongok adszorpciója erősebb, mint más kis tapadókorongok, amelyek segítenek a helyén tartani a szőnyeget.

A ZUHANYOZÁS SZÓRAKOZTATÓ - Egyedi kialakítású fürdőszőnyegünk szép rajzfilmmintával van ellátva, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a kádban. Nem unalmas kialakítás, mint más csúszásgátló szőnyegek. 

EXTRA HOSSZÚ FÜRDŐSZŐNYEG - Kádbetétünk 100 x 40 cm-es, ezért elég nagy az egész kádhoz, és minden típusú tekercses ívelt vagy kerek fürdőhöz illeszkedik. A szőnyeg akkor is tökéletes, ha több gyermek együtt fürdik. 

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ - Törölje le a csúszkát nedves, tiszta ruhával. Kérjük, ne használjon vegyszereket, mert azok tönkretehetik az anyagot. A kádszőnyeg nagyon könnyen tisztán tartható és könnyen kezelhető.

Adatok
gtin:
X001BY8UZ9
google_product_category:
647638
id:
268
Cikkszám:
X001BY8UZ9
Tömeg:
1 kg/db