Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Cicás gazdik kedvence csomag

Bshop BLACK FRIDAY csomagunkkal egyenesen a vásárló szívét célozzuk meg! Ebben a csomagban összeállítottuk a legpraktikusabb, legnépszerűbb termékeket, hogy minden meg legyen, amire csak szükség lehet, ha kiscicád igényeiről van szó! Ne maradj le róla, szerezd be most, az akció 2023. November 24-ig tart!

 

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Csomag tartalma:
Raktáron: 8 db
Részletek

A Bshop BLACK FRIDAY csomagajánlatunkkal nem csupán egy akciót szeretnénk kínálni, hanem egy élményt, egy különleges lehetőséget, amivel megkönnyítjük és színesebbé tesszük a vásárlóink életét. Célunk, hogy mindenki megtalálja nálunk azt, ami boldoggá teszi, ami megkönnyíti a mindennapokat, vagy egyszerűen csak felvidítja a napját.

A cicás gazdiknak kínált BLACK FRIDAY csomagajánlatunk nem csupán egy csomag, hanem egy gondosan összeállított válogatás, amely a legpraktikusabb, legnépszerűbb termékekből áll. A csomagban található termékek garantáltan megkönnyítik és szebbé teszik az életedet, miközben Te nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen tudod, hogy mindent megkaptál, amire csak szükséged lehet.

A 8. BLACK FRIDAY csomagajánlatunk a következő termékeket rejti: Nicrew Kisállat Szökőkút (Szürke); Bshop Kisállat Játszóház és egy Zonsuse Macsakaetető Tál Automatikus Vízadagolóval.

Ne hagyd ki ezt a kecsegtető lehetőséget! Szerezz be mindent, amire csak szükséged lehet, és élvezd az élet minden pillanatát! Az akció 2023. november 24-ig érvényes.

 

Adatok
gtin:
Blackfriday8
Cikkszám:
Blackfriday8