Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

BeebeeRun Piknik Játékkészlet

Számos élelmiszerjátékot rejt, mint például sütemények, gyümölcsök és kenyér. A kosárban evőeszközök is helyet kaptak. A valósághű részletekkel rendelkező játékételek kombinálhatók és szétválaszthatók. A játék segítségével a gyerekek megismerkedhetnek a különböző színekkel és formákkal, támogatva ezzel kognitív fejlődésüket.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap


Várhatóan nálad
2023.11.30
Raktáron: 33 db
Részletek

A fából készült kosár piros-fehér kockás szövettel van bélelve és többféle élelmiszerjátékot is tartalmaz, pl. süteményeket, gyümölcsöt, kenyeret. Ezen kívül evőeszközök is megtalálhatók benne.

Mindegyik élelmiszerjáték kombinálható és szétválasztható, valósághű részletekkel a jobb játékélmény érdekében. Arra ösztönzi a gyerekeket, hogy kapcsolatot teremtsenek és kommunikáljanak barátaikkal. A piknikkészlet lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját történetet alkossanak.

A játékon keresztül a gyerekek megtanulhatják és felismerhetik a különféle színeket és formákat, amely elősegíti a kognitív fejlődést. Serkenti a fantáziájukat és a kreativitásukat. Ugyanakkor szét is válogathatják az ételeket, ami segít a finommotorikus készségeik fejlesztésében.

A kosár mérete: 23x23 cmA piknikes szövet mérete: 60x60 cmA súlya kb. 552 gramm.

Adatok
gtin:
X0014DO4YX
google_product_category:
968182
id:
917
Cikkszám:
X0014DO4YX