Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

BeBird A2 Fültisztító Kamerával

Egyszerű megoldás a tiszta és egészséges fülekért.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.06.17
Részletek

 

Ezzel az innovatív fültisztítóval könnyedén eltávolíthatod a fülzsírt, vagy megvizsgálhatod a fülfertőzéseket további segítség nélkül. Nagy felbontású képet biztosít, ezért nagyon pontos vizsgálatot végezhetsz a hallójáraton és a dobhártyán. A készülék felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. A beépített hőszabályzónak köszönhetően mindig tökéletes hőmérsékletű. USB-s töltésű, vízálló.

Újratölthető 350 mAh-s akkumulátorral felszerelve a hosszú üzemidő érdekében, könnyű és könnyen hordozható. Működési ideje 30-50 perc is lehet, ami jóval hosszabb a legtöbb hasonló készülékhez képest.
Minden fül-otoszkóp FCC, RoHS és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, az orvosi PC + szilikon anyagból készült, a szerves minőségű fülkagyló puha, a szilikon védődugó pedig különböző fülekhez illeszthető. Megfelelő dőlésszögekkel, amelyek nemcsak hatékonyan tisztítják a fülzsírt, de nem karcolják meg a hallójáratot. A felnőttek és a gyerekek járatának mélységéhez illeszkedik, ami megvédheti hallójáratunkat és dobhártyánkat a sérülésektől.
Könnyű csatlakozás és gyors kezelés: töltsd le az alkalmazást mindössze 4 lépésben, és telepítsd készülékedre. Csatlakoztasd a WiFi-t a telefon beállításaiban. Nyisd meg az alkalmazást, és a képernyőn megjelenik az élő videó. Mentsd el a tükör képeit és videóit, majd küldd el őket orvosodnak útmutatásért.
A terméket gyermekek segítség nélkül nem használhatják, mert nem megfelelő kezelés esetén sérülhet a dobhártya! Soha ne dugd az eszközt túl mélyre a hallójáratban!
A csomag 1 fültisztítót tartalmaz

 

Adatok
gtin:
X0018BXSQB
google_product_category:
907781
id:
647
Cikkszám:
X0018BXSQB
Hasonló termékek