Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

BarberBoss QR-2081 Professzionális Hajvágógép

BarberBoss QR-2081 professzionális hajvágógép férfiaknak gyerekeknek családnak, vízálló, vezeték nélküli, újratölthető, Led kijelző, három sebesség fokozat, elektromos, kerámia pengék.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.21
Részletek

 

All-in-one ápolás - Férfiaknak 11 darabos otthoni hajvágó készlet. Tartalmaz egy könnyű hajvágógépet kerámia pengével az ultraéles eredményért. A készlet két pár kiváló minőségű rozsdamentes acél ollóval is büszkélkedhet. Alkalmas szalon fodrászhoz vagy családi használatra. Szakállad és hajad nyírására egyaránt használható, és tartalmaz egy praktikus fésűs vezetőt, hogy igazán esztétikus legyen a megjelenésed.

Vízálló és alacsony zajszintű hajvágógép - Az ergonomikus kialakítás vízálló a kényelmes nyírás érdekében, és könnyen tisztítható is, egyszerűen öblítse le a hajvágógépet folyó víz alatt. Az ultra csendes működés & alacsony rezgésszámú üzemmód a gyerek hajvágógépek számára készült. Az Alacsony zajszint elnémítja a motor zajszintjét 37db-re (Csendes, mint a könyvtárban), ami tökéletes a gyerek hajvágáshoz.

Önélező titán kerámia penge & akkumulátoros hajvágógép - Kerámia mozgó pengével és titán álló pengével rendelkezik a könnyed és pontos vágás érdekében, még a hosszabb, vastagabb haj esetében is. A tartósan éles pengéknek köszönhetően minden vágás olyan jó, mint az első. A beépített nagy teljesítményű akkumulátorral a működési idő körülbelül 120 percig tart, ami tökéletes a családi hajvágáshoz.

LED kijelző és sebességváltó pozíció hajvágógép - A LED kijelző mutatja az akkumulátor százalékos arányát és a töltésjelzőt, amely könnyen azonosítja az akkumulátor százalékos arányát és a töltés előrehaladását. Három sebességváltó pozíció van, amely a hajvágógép három üzemmódját jelzi, beleértve az alacsony zajszintű és gyerek üzemmódot, a napi hajvágási üzemmódot és a vastag, hosszú hajvágási üzemmódot. Ez tökéletesen megfelel a családi használat céljára.

Precíziós vágási pozíció beállítása & Design az Egyesült Királyságban - Ebben a hajvágógépben 4 precíziós vágási pozíció található (0,8 mm - 2,0 mm), amely a hajstílusok és a hajhosszúságok szélesebb változatát biztosítja. Itt a Barberboss-nál büszkén mondhatjuk, hogy minden termékünket a Birminghamben található, erre a célra létrehozott létesítményünkben tervezzük és teszteljük és lehetővé téve a vásárlók és a fogyasztók számára itthon és külföldön, hogy felismerjék a brit tervezésű termékeket.

 

Adatok
gtin:
5060515225058
google_product_category:
907781
id:
643
Cikkszám:
5060515225058
Tömeg:
1 kg/db