Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

BONADE Csúszásmentes Fürdőszobai Kapaszkodó (Fehér)

A fehér fürdőszobai csúszásgátló kapaszkodó praktikus és biztonságos megoldás a fürdőszobában, amely segít elkerülni a csúszásokat és eséseket. Az elegáns fehér színével könnyen illeszkedik a fürdőszoba kialakításához, miközben kiválóan tartja a felhasználót. A csúszásgátló kapaszkodó növeli a fürdésbiztonságot és kényelmes használatot biztosít.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 38 db
Részletek

Felső anyag: rozsdamentes acél belső cső és nejlon felület, könnyen megfogható textúrájú. Ennek a texturált felületnek köszönhetően nedves kézzel megragadhatja, és nem csúszik el, ha elveszíti az egyensúlyát.
Erős terhelés: 35 mm-es csőátmérő, 633 g tömeg, tartós és csúszásmentes, erős és stabil tartást biztosít 120 kg-ig.
Sokoldalú: Ideális a szaniter helyiségek, fürdőkádak, zuhanykabinok biztonságára, WC mellett, lépcsők közelében vagy a fotel mellett - minden sima felületre rögzíthető.
Könnyen felszerelhető: csavarokkal a könnyű felszerelés érdekében szinte bármilyen felületre, például fürdőszoba falára könnyen telepíhtető.
Használat: A gyerekek és az idősek számára ideális, segít, hogy fenntartsák az egyensúlyt és elkerüljék a megcsúszást, különösen nedves fürdőszoba padlón vagy zuhanyozás közben. Védje meg magát és családja biztonságát, különösen az idősek esetében.

Méret: ‎41.79 x 9.5 x 9.4 cm
Súly: 633 gramm

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X0014KWNE9
Tömeg:
1 kg/db