Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

BLux Mini Kerámia Hősugárzó Ventilátorral 1200W

Ez a mini kerámia fűtőtest kompakt méretekkel rendelkezik, és hatékony fűtést biztosít. A beépített ventilátor segítségével gyorsan eloszlatja a hőt a helyiségben, így ideális megoldás kisebb helyiségek fűtésére a hidegebb napokon.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 75 db
Részletek

 

Gyors felmelegedés egész évben:
A nagy teljesítményű 1200W fűtőtest rövid időn belül garantálja a hősugárzó gyors felmelegedését. Három különböző beállításának köszönhetően egész évben használhatjuk: 600W, 1200W és csak ventilátor.

Energiatakarékos:
A beállított hőmérséklet fenntartása érdekében a fűtőtest a szoba hőmérsékletének megfelelően automatikusan be- vagy kikapcsol.

Könnyű kezelés:
Az otthoni hőmérséklet kellemesebbé varázslásához a felső forgatógombbal gyorsan és egyszerűen szabályozhatjuk a teljesítményt.

Túlmelegedés elleni védelem:
A fűtőtest 45 foknál nagyobb dőlés esetén automatikusan kikapcsol. Amint a hősugárzó eléri a 65 fokot, automatikusan leállítja a fűtést, így óvva a túlmelegedéstől. A kívánt beállítással a fűtőtest 90 fokban körbeforog, a tetején található süllyesztett fogantyúval pedig könnyen hordozhatjuk.

Biztonságos:
A radiátor túlmelegedés elleni védelmet és PTC kerámia technológiát alkalmaz. Kiváló minőségű égésgátló anyagokból készült a tartós és biztonságos használathoz.

 

 

Méretek: 16 x 16 x 28 cm

 

 

A csomag 1 készüléket tartalmaz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
B0BKFKNZYN
Cikkszám:
B0BKFKNZYN
Tömeg:
1 kg/db