Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

BEVA Túlfeszültség védő konnektor (12 foglalat és 5 USB port)

Ez a túlfeszültség védő konnektor a háztartási eszközöket biztonságban tartja. 12 foglalata és 5 USB portja kiterjedt csatlakoztatást tesz lehetővé. Véd a túlfeszültségektől és rövidzárlatoktól, megőrizve az értékes elektronikát. Kompakt designja praktikus, és kiváló minőségű anyagból készül, hosszú élettartammal. Ideális otthonokban és irodákban a biztonságos és hatékony energiaellátásért.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Részletek

Termékleírás:

2 EU-dugó és 5 USB-aljzat : Több választási lehetőség, amellyel egyszerre töltheti mobiltelefonját, táblagépét, számítógépét, és táplálhatja a TV-t, sütőt, kávéfőzőt stb., összesen akár 2500 W-ot támogat, tökéletes választás otthonába és irodájába.
Kényelmesebb és fejlettebb kialakításHasználja a torony kialakítását, függőleges alapja több vízszintes helyet takarít meg, mint egy normál aljzat, egyszerre több háztartási eszközt is tölthet, ez nem csak több csatlakozó, hanem népszerű dekoráció
Biztonságos és intelligens csatlakozás: Reset gombbal rendelkezik, a gomb túltöltés, túlfeszültség és rövidzárlat esetén kijön, kihúzás után visszaállítható. Emellett intelligens töltési funkcióval rendelkezik, az USB-csatlakozó automatikusan leállíthatja az áramellátást, amikor az USB-aljzaton keresztül töltött eszköz befejezi a töltést
Könnyítse meg életét: A torony kialakításának köszönhetően kis sarkokba és sarkokba helyezheti, elkerülheti a hagyományos aljzatokból származó rendetlen kábeleket. Ez a több aljzat sok elektromos eszközzel kompatibilis (2500 W-nál kevesebb, 10 A)
Méret: 139 x 126 x 227 mm 

Frekvencia: 50-60 Hz

Teljesítmény: 2500 W 

Feszültség: 220-250 V 

Szín: Fekete

12 foglalattal és 5 USB porttal rendelkezik. 

 

Adatok
gtin:
X0016LHYX1
Szín:
Cikkszám:
X0016LHYX1
Tömeg:
1 kg/db