Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

BBaby Zenélő Zongoraszőnyeg

A zenélő zongoraszőnyeg egy interaktív játék, amely ötvözi a zene és a mozgás örömét. Kifejezetten gyerekek számára tervezve, érintésre reagáló gombokkal ellátott szőnyeg, melyen lépkedve vagy tapintással különböző zenék szólalnak meg. Az egyes hangok, dallamok és ritmusok fejlesztik a kisgyermekek hallását és érzékelését. Könnyen összecsukható és hordozható, így bárhová magával vihető, így a gyermek mindenhol élvezheti a zenei élményt és játékot. Ideális eszköz a kreativitás fejlesztéséhez és a zenei tehetség korai kibontakoztatásához.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

 

Várhatóan nálad
2024.04.18
Részletek


 


Zenélő zongoraszőnyeg, amely minden gyerek kedvencévé válik.

Kétoldali billentyűzettel van felszerelve, így akár egyszerre két gyerek is tud vele játszani. Összesen 16 érintésérzékeny gombbal rendelkezik, amelyek végtelen órányi szórakozást biztosítanak.

A zeneszőnyegen 7 aranyos állatminta (béka, kakas, ló, tehén, birka, kutya, kacsa) és 8 vidám dallam található. Játék közben segít a gyerekeknek megtanulni a különböző állatokat, valamint fejleszti a hallásukat.

Ez egy nagyon sokoldalú zenei játék, mivel lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy a 6 beépített funkciógomb megérintésével rögzítsék és visszajátsszák kedvenc dalaikat. Könnyedén állítható a hangerő, a táncszőnyeg pedig 3 db AA elemmel működik a hosszabb használat érdekében. (Az elem nem tartozék.)

 

A csomag 1 szőnyeget tartalmaz.
Adatok
gtin:
X001FBEOMV
google_product_category:
968182
id:
891
Cikkszám:
X001FBEOMV
Tömeg:
1 kg/db
Hasonló termékek