Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

AwpLand Kisállatitató - Avokádó 2L

Avokádó formájú, elektronikus itató különböző kiskedvencek számára.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.04.23
Raktáron: 45 db
Részletek
  • AWPLAND PÉNZTAKARÉKOS ITATÓ: Az aranyos avokádó dizájn kisállat itató vonzza kedvencét, és megszeretteti kedvencét az ivóvízzel. Az Awpland kutya itatóhoz extra 4 db csereszűrő tartozik.
  • BPA-MENTES ÉS BIZTONSÁGOS: Kiváló minőségű ABS anyagokból készült, amelyek higiénikusak, tartósak és karcállóak. Intelligens szivattyúval szállítjuk, amikor a vízszint a biztonságos vízszint alatt van, a rendszer villogni kezd, jelezve az áramkimaradás elleni védelmet a száraz égés elkerülése érdekében.
  • ULTRACSENDES MŰKÖDÉS ÉS IVÁSRA ÖSZTÖNZÉS: Rendkívül csendes szivattyú (30 dB alatt), alacsony energiafogyasztás, csak a folyó víz zubogó hangja hallható. Ez arra ösztönzi a félénk vagy félénk macskákat, hogy kényelmesen igyanak a macska-itatóból. Még ha éjszaka is működik, nem befolyásolja Önt és kedvence alvását.
  • 2L NAGY KAPACITÁS ÉS VÉSZHELYZETI VÍZTÁROLÁS: A 2L-es automata kutyaitató nagy, hatékony itatótérrel rendelkezik, tökéletes kis és közepes méretű macskák, kutyák, madarak és egyéb háziállatok számára. Nem kell aggódnia szőrös barátai ivási problémája miatt, még akkor sem, ha üzleti úton van vagy utazik.
  • VÍZSZINT ABLAK KÉK FÉNYVEL: Az Awpland upgrade macska vízadagoló átlátszó ablakkal megkönnyíti a kisállat teljes vízfogyasztásának nyomon követését. A kék fény mindig világít, amikor a macska szökőkút normálisan működik, hogy a háziállatok éjszaka megtalálják a vízadagolót.

Adatok
gtin:
X001GB7GO3
google_product_category:
495567
id:
54
Cikkszám:
X001GB7GO3
Tömeg:
1 kg/db