Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Mumoo Autós ugrálóbot

Az autós ugrálóbot egy szórakoztató játék, amely autók formáját ötvözi ugrálással. Kompakt méretű, könnyen kezelhető és stabil szerkezetű, ami biztonságos és vidám játékélményt nyújt gyermekeknek. Az ugrálóbotok puha, rugalmas anyagból készülnek, ami csökkenti az ütődés erejét. Egyszerűen használhatók, gyorsan felfújhatók és könnyen tárolhatók. A gyermekek szórakoztató módon fejleszthetik egyensúlyérzéküket és koordinációjukat, miközben élvezik az ugrálás izgalmát. Ideális választás a kisgyermekek számára, akik szeretnek mozogni és szórakozni.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

 

Várhatóan nálad
2024.07.17
Részletek

Szórakoztató oktatójáték 3-12 éves gyerekeknek: az ugrálóbot elősegít az egészséges játékot, miközben hihetetlenül szórakoztató.


A rugalmas és nyújtható gumicső regenerálódik, és többször is nyújtható. Egyszerű és érdekes játk, amely segít a gyerekeknek javítani az egyensúlyérzékükön, valamint megszeretteti velük a sportolást.


Biztonságos és tartós: puha, környezetbarát habszivacs fogantyú. Biztonságos, csúszásgátló kialakítás. Kényelmeg fogantyúkkal és puha, párnázott alap, még a parkettán sem hagy kopásnyomot.


Kiváló minőségű design minden korosztály számára: a ugrálóbot bármilyen magasságú és súlyú gyerek számára használható (kb. 113 kg-t bír el).
Nagyszerű ajándék gyerekek számára.


Méret:
Alap méret: 24,5*12*8 cm
Fogantyú mérete: 25,5 cm
Teljes magasság: 52 cm

Adatok
gtin:
X001JQO17F
google_product_category:
968182
id:
885
Cikkszám:
X001JQO17F
Tömeg:
1 kg/db