Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Autóablak Árnyékoló, Hálós Oldalsó Autóablak Napvédő 113x53cm 2db (Fekete)

Autóablak árnyékolók, 2 darabos hálós oldalsó napernyők az autó ablakaihoz, amelyek segítenek védeni a babát a hőségtől és a UV-sugárzástól. 
Pontosan illeszkedik autókhoz, teherautókhoz, terepjárókhoz és kisteherautókhoz is.

Szín: Fekete

Méret: 113x53 cm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

【Nap/UV védelem】 Dupla rétegű nylon hálós autóablak-ernyők, vastagabbak a napfény és hő elleni védelem érdekében, védik a hátsó ülésen lévő babát, családot vagy utasokat a leégéstől, csökkentve az autó hőmérsékletét.

【Leengedhető ablak】 Az autó ablakára tervezett ernyők célja, hogy az egész külső ablakkeretet fedjék le bármilyen ragasztó nélkül, biztosítva a szabad ablakfeltekerést. A lélegző hálónak köszönhetően élvezheti az autóban a hűvös és friss levegőt, anélkül, hogy elviselnie kellene a napsütést vagy idegen tárgyak zavarását.

【Könnyű felrakás】 Nagyon rugalmas nylon háló, szakadásálló. Könnyedén kinyithatja az autó ablakát, és pillanatok alatt felszerelheti őket. Ezenkívül nagyon könnyűek, összecsukhatók, és tokban vagy az autóban tárolhatók tartalékként, amikor nem használják.

【Adatvédelem】 Ezekkel az autó árnyékolókkal biztonságosabb magánszférát teremthet, nehezebb belátni kívülről, ezért kiváló néhány helyzetben, például munka közben, baba alvás közben, hosszú úton, anyukák babaetetésénél, vagy csak parkolás közben. Az értékei nehezen lesznek láthatóak rossz emberek számára.

【Illik a legtöbb autóhoz】Az autóablak ernyőink illenek a legtöbb autóhoz, például a legtöbb járműhöz, autókhoz, szedánokhoz, terepjárókhoz, MPV-khoz, ferdehátú autókhoz és furgonokhoz ívelt/ négyzetes ablakokkal. (csak hátsó ablak). Kérjük, győződjön meg róla, hogy leméri az ablakokat, beleértve az ajtókeretet is, mielőtt megvásárolná.

 

Adatok
Cikkszám:
B08Y5C6MXY
Tömeg:
1 kg/db