Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Aulaya Időzítős Aljzat 3 db-os

Az időzítős aljzat egy okos eszköz, amely lehetővé teszi különböző elektromos készülékek automatikus ki- és bekapcsolását előre beállított időpontokban. Egyszerűen beprogramozható, így energiát takarít meg, és kényelmesen vezérelheti a háztartási eszközöket. Alkalmas világítás, ventilátorok, vagy éppen kávéfőző időzített működtetésére, így automatizálva a mindennapi rutinokat, és segítve az energiahatékony otthon kialakítását.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 158 db
Részletek

Termékleírás:

5,7 cm-es LCD kijelző, biztonságos és nagy sűrűségű, égésgátló anyagokból
7 napos programozás / 24 óra: egyszerűsítse életét. Intelligens időzítő vezérlés, akár 10 időbeállítás 16 különálló időzítő programmal. A kapcsolási programok a hét minden napjára, vagy csak a hét meghatározott napjaira állíthatók be. Részletes német használati útmutatót kínálunk, amely leegyszerűsíti az üzembe helyezést.
Az intelligens időzítő megkönnyíti az életét: a különböző eszközök automatikus be- és kikapcsolása. Ilyenek a szellőztetés/hőmérséklet szabályozó, konyha/kert/udvar világítás, öntözés, udvari világítás, karácsonyi világítás, kávéfőző, stb. Amíg elektromos készülékeit ki- és bekapcsolni kell, a digitális időzítő aljzat segíthet!
Beépített gombelem: hosszú távú használatra, csere nélkül. Kerülje a túltöltést. Az integrált akkumulátor és az optimálisan kialakított rézszerkezet meghosszabbítja a digitális időzítő élettartamát. Fenntartja a programozást áramkimaradás esetén is, és megkíméli az újraprogramozás szükségességét, kényelmesen használható.
Betörők elrettentése: a véletlenszerű móddal véletlenszerű időközönként fel- és kikapcsolható a lámpa, hogy növelje otthona biztonságát. Gyors és kielégítő ügyfélszolgálatot kínálunk Önnek. Bátran vásárolhat!

A csomag tartalmaz 3 db időzítővel ellátott aljzatot.

Méret: 13 x 5.99 x 2.01 cm;  Súly: 340 Grams

Adatok
gtin:
X001K11MB7
Szín:
Cikkszám:
X001K11MB7
Tömeg:
1 kg/db