Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Trendi Fehér Vezetéknélküli Fühallgató Lightning Csatlakozóval 2db

2db fehér fülhallgató lightning csatlakozóval, vezetékes fülhallgató iPhone-hoz, beépített távirányítóval a zene, a telefonhívások és a hangerő vezérléséhez.

Csak iOS operációs rendszerrel kompatibilis!

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 38 db
Részletek

KÉNYELEM – A hagyományos kör alakú fülhallgatókkal ellentétben ennek a kialakítását a fül geometriája határozza meg. Ez a legtöbb ember számára kényelmesebbé teszi a viseletét, mint bármely más stílusú fülhallgató.

KIVÁLÓ MINŐSÉG – Az fülhallgató hangszóróit úgy tervezték, hogy maximalizálják a hangkimenetet és minimálisra csökkentsék a hangveszteséget, ami azt jelenti, hogy kiváló minőségű hangot ad

BEÉPÍTETT TÁVIRÁNYÍTÓ – A Lightning csatlakozóval ellátott fülhallgatók egy beépített távirányítót is tartalmaznak, amely lehetővé teszi a hangerő beállítását, a zene- és videólejátszás vezérlését, valamint a hívások fogadását vagy befejezését a kábel csípésével.

KOMPATIBILITÁS – Minden olyan eszközzel működik, amely Lightning csatlakozóval rendelkezik, és támogatja az iOS 10 vagy újabb verzióját, beleértve az iPod touchot, az iPadet és az iPhone-t is. Az iOS-t futtató iPad modellekkel is működik.

BEÉPÍTETT MIKROFON – A beépített mikrofon precízen rögzíti a hangját, miközben ön telefonál – így mindig hangosan és tisztán hallja majd a másik fél Önt.

A CSOMAG TARTALMA – 2 darab fülhallgató.

 

Adatok
Cikkszám:
X001VU74WD
Tömeg:
1 kg/db