Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Apeman C660 Full HD Menetrögzítő Kamera

A Full HD dash cam lenyűgöző tiszta képminőséget biztosít, kristálytiszta részletekben rögzítve az út minden részletét. Kompakt méretének és könnyű kezelhetőségének köszönhetően ideális társ az autós biztonsági felvételekhez, optimális védelmet és nyugalmat biztosítva utazásai során.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.04.24
Raktáron: 41 db
Részletek

Termékjellemzők:
- 8 infravörös fény (éjszaka is használható)
- Starvis SONY Night Vision és 1080P-s FHD felbontás
- 170°-os látószög
- Parkolás funkció
- 3"-os kijelző
- Hurok felvétel
- Mozgásérzékelő

A 8 infravörös fény, a SONY IMX 307 nagyfelbontású érzékelő széles dinamikatartományú (WDR) technológiával és 170°-os széles látószöggel lehetővé teszi, hogy mindent nagy felbontásban láthass és rögzíthess, legyen akár nappal, akár éjszaka.
A hurokrögzítési funkció biztosítja, hogy a kamera mindig rögzítsen. Amikor a kártya megtelik, a kamera felülírja a régi videót. Ha azonban a G-szenzor hirtelen mozgást észlel (pl. baleset), azonnal elmenti a klipet, és nem engedi azt felülírni más felvétellel.
A mozgásérzékelő, a parkolásfigyelő és a hangrögzítő funkció gondoskodik az autó biztonságáról, amikor távol vagy. GPS antennával (nem tartozék!) a vezetési információk, pl. a sebesség és a távolvság adatai is rögzíthetőek.
Egyéb tippek:
A belső akkumulátor kis kapacitású és csak tartalék tápellátásra szolgál. Kérjük, használat közben csatlakoztasd a kamerát a mellékelt autós töltőn keresztül.
A készülék használatához szükséges egy 32-128 GB-os Class 10 microSD kártya, amely nem tartozék! Használat előtt meg kell formázni.
Ne felejtsd el rendszeresen formázni az SD-kártyát, mert a hosszú távú használat sok zárolt fájlt eredményezhet, ami leállítja a felvételt. Az SD-kártya formázása során az összes korábbi videó törlésre kerül.
A GPS opcionális (nem tartozék), a kamera anélkül is jól működik.

Adatok
gtin:
B06Y2C986L-N
google_product_category:
907781
id:
633
Cikkszám:
B06Y2C986L-N
Tömeg:
1 kg/db