Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Anwiner Fűtött Szempilla Göndörítő LCD kijelzővel

A fűtött szempilla göndörítő egy innovatív eszköz, amely segít gyönyörűen ívelt szempillák elérésében. Ez a készülék különböző hőmérsékleti beállításokkal rendelkezik, hogy testre szabott göndörítést biztosítson mindenki számára. A kíméletes melegítés révén könnyen és biztonságosan emeli és íveli meg a szempillákat, hosszantartó eredményt biztosítva. A könnyű hordozhatósága miatt ideális utazáshoz és mindennapi használathoz is.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

4 hőmérsékleti mód: A fűtött szempilla-göndörítő 4 hőmérséklet-beállítással rendelkezik (60/70/80/90 ℃), amelyek különböző fokú szempilla göndörítést tesznek lehetővé a különböző hőmérsékletek beállításával.
8 másodperces gyors hőmérséklet-emelkedés: Professzionális nagy hővezető képességű chip, gyors felmelegítés, 8-10 másodperc alatt eléri a kefefej hajlítási hőmérsékletét, a szempillák 24 órán keresztül megtartják göndörségüket, szempillaalapozó vagy szempillaspirál használata után megduplázza a hatást!
Kiváló minőségű és biztonságos fűtőszál: A fűtőszál nikkel-króm ötvözetből készült, amely nem húzza és nem károsítja a szempillákat, és hőszigetelő védőhoronnyal rendelkezik. Ráadásul a szempilla göndörítőink 5 perc nyitás után automatikusan bezáródnak, ami nagyon biztonságos.
USB töltés és hordozható kialakítás: USB töltési funkcióval a töltés mindössze 1-2 órát vesz igénybe, és több mint 20 napig folyamatosan használható! A könnyű és hordozható kialakítás lehetővé teszi, hogy olyan egyszerűen a táskájába helyezze, mint egy rúzst.
Csomag és ajándék:  A csomag egy hordozható fűtött szempilla-göndörítőt, egy duplafejű fésűt, egy USB-töltőkábelt és egy tisztítókefét tartalmaz. A fűtött szempilla-göndörítő a legjobb ajándék karácsonyra, Valentin-napra, újévre, évfordulóra, születésnapra! 

Fűtési fokozatok: 

1. mód: 60°C

2. mód: 70°C

3. mód: 80°C

4. mód: 90°C

Termékjellemzők:

Méret: 16,79x9,5x4,7 cm 

Súly: 150 g 

Szín: Fehér

Adatok
gtin:
JMJQQ-1000-WHITE
Cikkszám:
JMJQQ-1000-WHITE
Tömeg:
1 kg/db