Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

AngelShield Intelligens Elektromos Fűtőtest

Ez a három üzemmódú elektromos fűtőtest egy modern érintőképernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az egyszerű és intuitív vezérlést. A különböző üzemmódok között választhat, például fűtés, melegítés és energiatakarékos üzemmód, így rugalmasan alkalmazkodhat az aktuális igényeihez. Emellett az érintőképernyő segítségével könnyen beállíthatja a hőmérsékletet és nyomon követheti a fűtőtest működését a maximális hatékonyság érdekében.

● Szállítási idő: 1-3 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 57 db
Részletek

3 üzemmód:  Ez a hordozható térfűtő 2 fűtési módot kínál: 1300 W/1600 W és természetes levegős üzemmód. Az optimális kényelem érdekében válassza ki a 3 beállítás közül a tökéletes hőmérsékletet.
Gyorsan felmelegszik: A PTC kerámia fűtőtest fejlett fűtőelemekkel gyorsabb és energiahatékonyabb fűtést biztosít, mint a hagyományos fűtőberendezések. Feszültség: 220V-240V, ideális körülbelül 10m² területre.
12 órás időzítő beállítása:  Ez az alacsony energiafogyasztású fűtőberendezés 12 órás időzítő funkcióval rendelkezik. Szabadon beállíthatja a fűtés kikapcsolásának idejét, így biztonságban tud aludni vagy dolgozni.
Távirányító és érintőképernyő: Ez az elektromos infravörös fűtőelem távirányítóval és érintőképernyő funkcióval rendelkezik, amely nemcsak nagyon egyszerűvé teszi a kezelést, hanem az érintőképernyő lehetővé teszi a hőmérsékleti mód szabad beállítását és a kezelőfelületet is. le van zárva, ha a billentyűzetet hosszabb ideig lenyomja, így megakadályozza, hogy a gyerekek véletlenül hozzáérjenek.
Túlmelegedés és borulás elleni védelem: Ha a halogén fűtőelem véletlenül leesik, a fűtőelem automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a talaj károsodását vagy az égést.
60°-os oszcilláló fűtés: Ez az elektromos fűtőventillátor 60 fokos tartományon belül képes oszcillálni a fűtést, lehetővé téve, hogy szélesebb területen élvezze a fűtőelem meleg és csendes fűtését, így kiválóan alkalmas otthonokban, előszobákban való használatra , hálószobákban, irodákban és más helyeken.

Méret: 16,5 x 16,5 x 41,5 cm
Súly: 2,44 kg 
Szín: Fehér

 

Adatok
gtin:
X001LSTXPV
Szín:
Cikkszám:
X001LSTXPV
Tömeg:
1 kg/db