Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Amoner Hálózati Adapter 3 USB+C

Az amoner hálózati adapter egy kiválóan biztonságos eszköz, amely önvisszaállító biztosítékkal rendelkezik a túlterhelés vagy rövidzárlat elkerüléséhez. Nemzetközi utazásokhoz ideális, mivel 4 különböző csatlakozótípust támogat, és számos biztonsági intézkedéssel rendelkezik, beleértve a gyermek áramütés elleni védelmet és a tűzálló anyagból készült burkolatot. Ezenkívül lehetővé teszi egyszerre 5 eszköz hatékony és biztonságos töltését.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 55 db
Részletek

Önvisszaállító biztosíték: A beépített, helyreállítható biztosítékellenállás megakadályozza a túlterhelést vagy a rövidzárlatot. Nagy áramerősség esetén a biztosíték automatikusan kikapcsol, majd újra kikapcsol, ha a tápellátás normális. Állandó biztonsági mentés az eszköz intelligens védelméhez.
Világszerte használható USB utazási adapter: a nemzetközi univerzális utazási csatlakozó minden az egyben funkcióval 4 szabványos csatlakozótípussal rendelkezik (USA, AUS, UK, EU), és több mint 180 országgal tökéletesen kompatibilis. Elengedhetetlen utazási készlet nemzetközi utazásaihoz.
Biztonsági védelem: PSE, RoHS, CE és FC tanúsítvánnyal rendelkezik, kiváló minőségű tűzálló és magas hőmérsékletnek ellenálló ABS anyagból készült. Gyermek áramütés elleni védelem, dugaszolózár és beépített biztonsági szárnyak, amelyek megvédik eszközeit a külső ütésektől és a rövidzárlatoktól töltés közben, csak akkor vezetnek, ha két lyuk van egyidejűleg behelyezve.
3 USB + C típusú gyorstöltés: Az univerzális tápegység 5 eszköz egyidejű töltését támogatja 100-250V-os, 2,4A-es nagysebességű USB-portokkal és 3A típusú C-vel. A teljes áramerősség 5A. Az áram és feszültség automatikus kijelzése biztosítja a biztonságos és hatékony töltést. Teljeskörű védelem készülékei számára.

Adatok
gtin:
X0012IEZWV
Cikkszám:
X0012IEZWV
Tömeg:
1 kg/db