Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

AmazeFan Konyhai Papírtörlő Tartó

AmazeFan konyhai papírtörlő tartó

Álló papírtörlőtartó ,konyhai álló tekercstartó

Rozsdamentes acél

Nincs szükség fúrásra

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 7 db
Részletek

ÚJ KIALAKÍTÁS: Növeljük a tartókar görbületét, és lehetővé teszi, hogy egyetlen kézzel tökéletesen kihúzza és letépje a papírtörlőket, még akkor is, ha kevesebb papír van a tekercsen.
MINŐSÉGI ANYAG, STABIL ÉS STABIL: Kiváló minőségű rozsdamentes acélunk nagyon robusztus, és bármilyen méretű papírtörlőt elbír az amerikai jumbo tekercsig! Ezenkívül teljesen rozsdaálló, és könnyen elfér benne minden papírtörlő. Bizonyítottan gazdaságos működésbiztos. A csúszásgátló párnák a súlyozott alap alján találhatók, hogy biztosítsák a szövetállvány stabilitását.
Könnyen használható: ennek a konyhai tekercstartónak a szélén egy rugós kar található. Könnyen nyitható (papírtörlő betöltése) és alaphelyzetbe állítása (papírtörlő nyomva), így könnyedén eltéphet egyetlen darab papírtörlőt; a rugós működtetésű karral azt is kiválaszthatja, hogy hány papírtörlőre van szüksége.
SÚLYOZOTT ALAP A NAGYOBB STABILITÁS SZÁMÁRA: Az AmazeFan konyhai tekercstartó súlyozott alappal rendelkezik, amely megakadályozza a felborulást, és biztosítja, hogy szilárdan a helyén maradjon, amikor egy papírtörlőt letép.


Adatok
gtin:
X000S17Q1X
Cikkszám:
X000S17Q1X
Tömeg:
1 kg/db