Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

AmazeFan Ultrahangos Arctisztító Készülék Mélytisztításhoz, Iontoforézishez és Elektroporációhoz (Fehér)

Az ultrahangos arctiszító készülék innovatív eszköz, amely két fontos technológiát kombinál. Elsőként az iontoforézis révén hatóanyagokat juttat be a bőr mélyebb rétegeibe, segítve a bőr hidratálását és táplálását. Másodsorban az elektroporációval mikroszkopikus pórusokat nyit meg a bőrben, így lehetővé teszi a hatóanyagok hatékonyabb felszívódását, javítva ezzel a bőr textúráját és megjelenését.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 276 db
Részletek

Ultrahangos arcápoló készülék, amely a csúcstechnológiás terápiákat ötvözi a mély bőrradírozáshoz, liftinghez és az öregedésgátláshoz, és segíti a kozmetikai termékek hatékonyabb bejutását.

 

Ultrahangos technológiával ami 30 000 Hz frekvenciájú ultrahanghullámokat állít elő, amelyek hatékonyan tisztítják a pórusokat és hámlasztják a bőrt. Ennek eredményeként a bőr puha és sima lesz.

 

 

Bőrfeszesítő hatással, a mikroáram impulzus technológia (elektroporáció) segíti a sejt kollagén regenerációjának erősítését és aktiválja a sejtek regenerációs folyamatát. Serkenti az új kollagén és elasztin sejtek termelődését. Visszaadja a fiatalos megjelenést, feszesíti és emeli a bőrt.

 

 

Ion technológia a pozitív ionok segítenek eltávolítani a szennyeződéseket és mélyen tisztítják a bőrt. Felgyorsítja a bőrsejtek anyagcseréjét és helyreállítja a bőr rugalmasságát. Világosítja és tisztázza az arcszínt, összehúzza a pórusokat és eltávolítja a felesleges faggyút. A negatív ionok feladata a bőr optimális állapotához szükséges vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális savak, antioxidánsok, gyulladáscsökkentő szerek bejutásának elősegítése.

 

 

Használata: 

 

 

Nedves bőrön használja, vagy használat előtt termékkel bekent bőrön alkalmazza az eszközt. Ne használja száraz bőrön! 

 

 

Arctisztításhoz mozgassa a készüléket 45 fokos szögben, nedves arcon az arc közepétől az arc széle felé. Az orron 90 fokos szögben és nagyobb nyomással használja. A legjobb hatás érdekében használja a készüléket gőzfürdő után, amikor a pólusok kitágultak, ezáltal könnyebben és eredményesebben tisztítható a bőr. Az eljárást 3-5 percig végezze, heti 5 alkalommal.

 

 

Ránctalanító hatás elérése érdekében vigyen fel egy választott terméket az arcára majd mozgassa a készülék hegyét az arcon az arc közepétől kifelé és lefelé 5-10 percen keresztül legalább hetente egyszer. 

 

 

Termékjellemzők: 

 

 

Tápellátás: AC100-240V, DC 5V/ 1A

 

 

Készülék anyaga: ABS

 

 

Fém spatula anyaga: rozsdamentes acél

 

 

Ultrahang: 20-30 Khz

 

 

Akkumulátor kapacitása: 500 mAH

 

 

Méret: 175 mm * 20 mm * 52 mm

 

 

Szín: Fehér

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
6035-CPJ-100-WHITE
Szín:
Cikkszám:
6035-CPJ-100-WHITE
Tömeg:
1 kg/db