Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

AmazeFan Multifunkcionális 8 az 1-ben EMS Hideg-Meleg Szépészeti Eszköz Állvánnyal (Rózsaszín)

A multifunkcionális 8 az 1-ben szépségápolási eszköz ultrahangos technológiával rendelkezik, amely segít a bőr mélyebb rétegeiben történő tisztításban és frissítésben. Ezenkívül LED fényeket is használ, hogy javítsa a bőr textúráját és színét. Az EMS arcszépítő készülék 5 különböző üzemmódot és 3 erősségi szintet kínál, valamint hideg-meleg módot is, hogy személyre szabott szépségápolást biztosítson.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Multifunkciós EMS arcszépítő készülék, meleg és hideg arcszépítő készülék, 8 az 1-ben, mely ultrahangos, LED fényes, EMS ionindukciós és 5 üzemmódban használható, 3 erősségi szinttel, ultrahangos vibrációval, mely lehetővé teszi a V arckezelést. többfunkciós arcápoló eszköz otthoni használatra, japán használati utasítás, M80 (rózsaszín)


Többfunkciós Heat Facial Device: A 8 funkcióval felszerelt arcszépítő készülék nem csak személyes használatra, hanem ajándékba is használható. Ez a többfunkciós arcszépítő készülék különösen őszi és téli időben csodálatos az igénybevett bőrével. Könnyű és hordozható, így könnyedén használhatja otthon vagy utazás közben. Professzionális bőrápolás, amelyet otthon is könnyedén végezhet.
Ionos arcszépítő eszköz: 1. A Clean mode egy pamutgyűrű, amellyel eltávolítható a smink és rögzíthető a kiságy, beleértve a testápolót is. 2. Import mód és 3. LED mód használható szérum vagy lotion után. 4. Nyomja meg az EMS módot a lapmaszkkal. 5. A szemkrém használata után az Eye módot használja. Miközben megérinti a fogantyún lévő ezüst indukciós érzékelőt, lassan mozgassa, miközben a teljes elektródafej hozzáér a bőréhez.
(Warm and Heat Care) Hőmérséklete 104°F (42°C). Használható télen-nyáron.
EMS Fine Current & Ultrasonic Vibration: 3 fokozatú intenzitás beállítás. Kérjük, az első használat és a hozzászokás előtt használja az 1. szinten.


Méret: 18,4x12,2x6,7 cm 
Súly: 210 g 
Szín: Rózsaszín


A csomag tartalma: 1 db multifunkciós szépészeti eszköz, 1 db használati útmutató, 1 db USB töltőkábel
Adatok
gtin:
6035-DRY-1008-PINK
Szín:
Cikkszám:
6035-DRY-1008-PINK
Tömeg:
1 kg/db